Cotloanele a sistemului de ridicare

Schema ascensorul este un sistem condus de guvernul scotian pentru a ajuta persoanele care nu poate permite sa cumpere o casa. Puteti au auzit despre Lift, care vine de la low-cost Initiativa pentru o prima schema Cumparatorii, însa nu sunt sigur de care sistemul este si intrarile si afara de ea.

Veti fi individual evaluate de eligibilitate ca regimul este pentru cei cu venituri mici. Câstigurile dvs. brut si, dupa caz, venitul un partener vor fi luate în considerare. Asa cum va orice alte ve
Eu nu am vazut nici detaliile a ceea ce este calificata "cu venituri reduse", deci este cu siguranta merita solicitarea sau interogarea în continuare daca sunteti eligibil.

Schema LIFT este condusa de catre guvernul scotian, Consiliul orasului Edinburgh si Glasgow Consiliul Municipal. Acesta este disponibil în diverse zone ale tarii; un locator sociale trebuie sa fie disponibile pentru a oferi sistemului în zona.

De a aplica prin proprietarului sociala pentru schema de ridicare. În mod normal va trebui sa ia cel putin de 60 la suta din start, însa în situatii care v poate permite sa scada ca, pentru a 51 la suta. Veti avea dreptul de proprietate deplina a proprietatii, indiferent de miza luati în proprietatea. Responsabilitatea revine tine pentru preluarea de proprietate, asa ca de întretinere, costuri de reparatie, de asigurari si de rambursari ipotecare curs. Este posibil de a abandona sau sub lasati proprietate, ci numai dupa ce a primit aprobarea din partea guvernului scotian.

Daca doriti sa vânda proprietatea pe rug Guvernul Scotian a luat vor fi rambursate la curent pretul de vânzare. În cazul în care bunurile au crescut în valoare atunci atât benefit parti din cresterea. Daca decideti sa faca îmbunatatiri la proprietate si valoarea creste acest lucru ar fi, pe cheltuiala dvs., guvernul devine miza în continuare acelasi procent din spate.

1 comment:

  1. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    ReplyDelete