Trei aspecte de luat in considerare atunci când se uita la un indicator financiare

Ca repercusiuni ale crizei financiare mondiale continua sa afecteze tari si economii la nivel mondial, a devenit cea mai mare importanta sa se poata stabili conditiile exacte ale pietei. În vremuri volatile, cum ar fi acestea, chiar mici fluctuatii pot detine cheia ambii influentând si prezicerea comportamentului viitor. Ca atare, dreptul de a alege indicatorul financiare sau de indicatori pentru a urmari poate fi cheia unei strategii de predictie succes financiar. În acest sens, mai multe aspec
Un aspect este relatia indicator, cu ciclului de afaceri, sau miscarea generala a economiei, daca acesta este într-o perioada de crestere, sau într-una de recesiune. Un indicator procyclic ar putea creste pe masura ce economia creste si scade, deoarece micsoreaza, un exemplu ar fi produsul intern brut si PIB, care masoara productia totala economice a unei tari. Un indicator countercyclic, pe de alta parte, ca termen ce putea însemna, se muta în maniera opus ca economia muta. Rata somajului este un exemplu excelent de aceasta, din moment ce o rata ridicata a somajului ar putea indica o lupta economiei, si invers. De asemenea, exista asa-numitele indicatori aciclici care nu au nicio legatura semnificativa la ciclul economic si, asa cum poate fi de asteptat, ele sunt de mica de utilizare.

Un alt aspect ce trebuie sa fie luata serios în considerare este frecventa unui indicator, sau cat de des este actualizat si eliberat. Unii indicatori sunt eliberate numai trimestrial, sau o data la trei de luni, ca PIB-ul. Altii poate fi eliberat pe o saptamânal, zilnic, orar, sau chiar în fiecare minut, ca de exemplu Dow Jones industrial Average. In general, frecventa un indiciu este legata atât cu frecventa datelor utilizate la calcularea acesteia, ca si termenele necesare în industria IT este folosit inch Indicele Dow Jones, de exemplu, este utilizat în piata de valori, în cazul real fluctuatii timp se poate dovedi de multe ori sa fie foarte importante. economiilor nationale, pe de alta parte, nu trece cât mai repede, de obicei, si prin urmare, indicatorii nationali sunt, de obicei, lansat doar lunar, sau chiar mai putin frecvent.

În cele din urma, calendarul unui indicator trebuie, de asemenea, fi cu siguranta luate în considerare. Aceasta se refera la modul în care miscarea a ciclului economic este legata în timp la miscarea a indicatorului în sine. Acesta este de exemplu, indicatori de conducere a face miscarea lor inainte ca economia reala sa reflecte tendinta. Ramase în indicatori, pe de alta parte, au fost afectati doar dupa ce economia în sine a început sa se miste. indicatori Coincizând muta impreuna cu economia.

În mod evident, atunci când se uita la orice indicator financiar, cele trei aspecte ar trebui sa fie luate în considerare. Când elaborarea un set de indicatori pentru a monitoriza, de îngrijire trebuie sa fie luate pentru a alege unele de la fiecare categorie, astfel încât o perspectiva echilibrata si corecta poate fi obtinuta.

No comments:

Post a Comment