Afaceri Finante, cu titluri de participare Finante

Sa spus ca aproape la 61% din întreprinderi sunt lansate fie cu capital privat si de capital, care este investit în afacerea lor de familie si prieteni, dar de investitii nu trebuie sa se opreasca cu doar doar de familie si de prieteni, care este motivul pentru finantarea de capital exista .

Capitaluri proprii de finantare este de numerar, care este investit în afacerea dvs. în schimbul pentru o parte din afacerea dumneavoastra. Aceste investitii de numerar nu trebuie sa fie rambursate si nu
Modul în care investitorilor obtine un profit din investitiei lor este faptul ei au un parts în afacerea dumneavoastra. Aceasta cota înseamna ca investitorii fie obtine bani ca este generat fie prin o vânzare a parts odata compania a crescut sau prin dividende, o plata discretionare actionarilor daca afaceri nu bine.

Exista câteva tipuri de finante capitaluri proprii precum business angels si venture capitalists. Fiecare tip de finantare de capital variaza în suma de bani care este disponibil pentru investitii si procesul de completare a tranzactiei.

Daca afacerea dvs. poate suporta o rata de crestere de cel putin 20% sunt mult mai probabil sa poata obtine finantare de capital. Daca nu puteti genera o rata de crestere cel putin 20% în afacerea dumneavoastra apoi sunt putin probabil sa fie reusit sa câstige finanta capitaluri proprii. Este ideea de control si perspectiva randamente superioare Daca afacerea dumneavoastra este succes ca atrage oameni sa investeasca în afacerea dumneavoastra

Din pacate însa multe persoane sunt înca foarte reticenti în a solicita ajutorul de finantare de capital, deoarece a se vedea ideea ca "a renunta la controlul" al afacerii lor. Multe întreprinderi mici sunt special reticente daca afacerea lor este crestere rapida. Ca un proprietar de afaceri trebuie sa va solicita urmatoarele întrebari mai jos luare orice decizii despre alegerea sa utilizeze finanta echitate:

O Esti pregatit sa renunte la o parte din afacerile dvs. precum si o parte din controlul sau?

O Esti si echipa ta de management încredere în afaceri si produsele si serviciile care sunt oferite?

O Afacerea dvs. are un punct de vânzare unica?

o Ai conduce sa creasca afacerea dvs.?

o Ce experienta în industria si cunostintele nu dvs. echipa de management avea?

Trebuie sa considerare, de asemenea urmatoarele, atunci când vine vorba de obtinerea de finantare capitaluri proprii:

o Cum de finantare de mult ai nevoie?

o Cum de control de mult esti în speranta de a pastra?

o Cum lung a face tu nevoie de fonduri dvs.?

Fiecare afacere ar trebui sa investigheze optiunile pe care sunt deschise pentru a le când vine vorba de finantare. Echitate finantarea este mediu sa finanteze termen lung si este tipul perfecta de finantare care este deschisa întreprinderile mici, special daca sunteti o afacere antreprenoriale. întreprinderile antreprenorial sunt ceea ce investitorii capital privat sunt principal interesat Aceasta este deoarece au aspiratiile si un potential ridicat pentru crestere.

Daca sunteti interesat în utilizarea de finantare de capital este de important sa vorbeasca cu o echipa financiare care va pot pune în legatura cu persoanele care vor fi capabili sa te pun in legatura cu investitorii dreapta.

No comments:

Post a Comment