Înselatorie Uniunii credit suedeza - sau nu

Astazi, pe internet, vom vedea entitatile numeroase vânzare Sindicatelor suedeza de credit. Prezentarea este de a obtine ceea ce este de fapt o banca ieftin si functioneze, aceasta offshore folosind un Panama Servicii Financiare Company, care nu va permite sa functioneze ca o banca. Vor acest lucru, teoretic da. Practic suedez Credit Union vor sparge în jos atunci când vine vorba de banca corespondenta. Ce face de obicei este un cont bancar obisnuit este deschis la o banca care a bancilor coresp
Banca secretul - Misiune totul. Uniunilor suedez de credit nu au secretul bancar întrucât ele sunt din Suedia, ceea ce nu este o jurisdictie de confidentialitate. Autoritatile suedeza nu au obligatia de reportaj pentru aceste companii dar fiti siguri ca poate realiza un audit sau cererea si necesita registrele si usor, deoarece aceste entitati sunt supuse unei impozitari suedez la o rata de aproximativ 30%. Daca unul nu a reusit sa respecte ei ar putea anula profit dumneavoastra sau uniune de credit, daca doriti sa îl asemenea denumire, sau mai rau chiar sa mearga dupa ce ati personal pentru frauda, evaziunii fiscale pe venit, etc Nu este un gînd linistitor. Ar trebui sa spun Panama financiar Societatea de Servicii de cont bancar vor fi acoperite de secretul banca din Panama. Daca Guvernul suedez a afirmat ca ati fost de operare un fel de institutii financiare ca o banca de depozite si de a face împrumuturi în Panama prin acest financiar Panama Services Corporation, împreuna cu o societate numit ca o uniune de credit din Suedia, autoritatile din Panama s-ar gândi ati încercat de a se sustrage cumpara o licenta Banca (licente scump) si de oprire tu jos. Le-ar transforma înregistrarile pe la suedez? Acest lucru ar depinde de acuzatiile si daca nu a existat cauzei penale în dosarul în Suedia pentru spalare de bani. În cazul în care un astfel de caz a fost în instantele suedeza Penal Eu cred ca în aceste conditii înregistrarile ar fi probabil predat. Panama ar considera probabil ca tu sa fii de exploatare în afara domeniului de aplicare al companiei de servicii financiare, daca Guvernul suedez a fost plâng de a uniunii lor de credit numit societati, nu am crezut ca Guvernul Panama ar fi în picioare pentru compania dumneavoastra.

Structura legala - Numele acestui asa-numitele suedeza Credit Union este o Forening EKONOMISK. Este o asociere economica de fapt si ce cei care vând aceste structuri nu este numele lor ca o uniune de credit ca, ABC de credit Uniunii si le vinde la preturi umflate ca o uniune de credit doar pentru ca suedezii va permit sa folositi uniune de credit în numele, este nimic ca credit American Uniunii. Este aproape o supraveghere în legea care a fost exploatat.

Aplicatii Practice - Nici unul pe care le cunosc. Nici o banca va sa va împinge un volum ridicat de fire prin intermediul sistemului. Firele va fi un giveaway moarte la bancile corespondente din afara Suediei si vei fi taiat.

Sugestie - uita acest unul. Aceasta nu este cu adevarat o înselatorie, dar nu e de fapt o uniune de credit în sine, fie. Acesta nu va functiona în sistemul bancar, astfel picatura asta.

Pentru mai multe informatii mergeti la: http://www.panamalaw.org

No comments:

Post a Comment