Amero valutar

Combinata zona de valuta Amero are o populatie totala de 443 de milioane de oameni, productia totala economice ridica la aproximativ 15 dolari. La 20 la 30 de ani, am putea avea din uniunea monetara Amero representing Nord economii american, yenul japonez (JPY), renminbi chinez / yuan (CNY), Euro terenuri Euro (EUR), rupia indiana (INR), rubla ruseasca (RUB ).

Apropierea economice într-o zona de moneda Amero va permite Canada, pentru a asigura securitatea energetica mai mare pentru America.
<
Moneda

Pietele din întreaga lume afecta valori monetare stocul coreene ridica probleme moneda Coreea de Sud a suferit joi sa mai abrupta rufe o zi, deoarece criza financiara din Asia, deoarece preturile locale împartasesc, de asemenea aruncat pe temerile crescânde cu privire la sanatate a sectorului bancar coreean stocurilor maghiara scadere globala Criza financiara care afecteaza pietele mai vulnerabila emergente ca investitorii retraga din activele riscante într-un zbor de siguranta. Modele calculat emis privat o suita de Ameros, o serie de monede de colectie lovit din conceptul sau de ceea ce moneda pentru o astfel de valuta ar putea arata ca. Ceea ce va însemna pentru oameni regulat atunci când schimbarile noastre valutare. Teoria conspiratiei este ca Guvernul noastre este devalorizarea intentionat de dolar a forta paritatea dintre cele trei tari pentru o moneda unica ar fi o tranzitie relativ usor si ieftin de nici o tara nu au o pozitie extrem de puternica. Care va fi simbolul sau fata de moneda Amero fie.De ce se pare ca ei (rezervei federale si guvernul nostru federale) fac de toate lucrurile gresit, determinând o crestere a monedei a încuraja consumatorii sa cheltuiasca petrece petrece. Aceste actiuni, împreuna cu împrumuturi din alte tari este de a face noi mai slab si priveau natiunilor straina, ati observat ca multe contracte militare au fost acordate natiuni straine.

Amero

Amero este stim pentru moment, un ipotetic, ci de mult vorbit despre si moneda probabil. Amero noua moneda americana revedere de dolari. Amero este o noua moneda adoptate de catre Statele Unite ale Americii, Canada si Mexic, pâna acum era doar o teorie a conspiratiei si a discutat de mii de ori pe si în jurul lumii pe diferite forumuri. începuturile Amero pentru Canada ar elimina volatilitatii valutare si a unui exces de riscul valutar. Amero pare ca Euro sau orice alte valute regionala unica. Amero design creat de designerul de monede parodie, Daniel Carr. "Amero" a fost numele economistul observat care au initiat prima miscare ales sa reprezinte conceptul sau de o uniune combinat propus Nord moneda americane. Moneda ipotetice pentru Uniunea este cel mai des mentionate în continuare Amero.

O noua moneda Amero vine, care va inlocui americane, canadiene si monede mexicane. În orice sceptici, lasa-ma sa te asigur ca posibilitatea de a o Uniune Nord Americana si valuta în Amero este foarte real. Banca centrala reprezinta zona de moneda Amero poate avea acum reprezentanti din trei tari loc de una, probabil, Canada trimite un guvernator de banca, un guvernator Mexic, Statele Unite, cu treisprezece reflectând iesiri PIB-ului pe tara.

No comments:

Post a Comment