Rouble Rusa evaluate la 1800 dolari USD

Un Kopek 1900 rus în 2003 au fost evaluate la 50 dolari SUA. În prezent pe piata a unei monede, care este o dovada de la aceeasi data este evaluata la fel de mare ca 250 dolari SUA. Un Rouble din aceeasi perioada de timp a fost evaluat la 200 dolari SUA în 2003, iar acum este evaluat la 1800 dolari SUA si pâna.

Deci, ceea ce este cauza cerul covârsitoare piata pentru Monede din Rusia? Cele mai multe monede în colectarea de afaceri atribut explozie a economiei ruse. În ultimul deceniu am vazut< pe scena politica din Rusia trece prin schimbari marcate. Aceasta perioada, economia în Rusia a scazut, iar multe dintre monedele vechi erau, de fapt topit sa fie puse direct înapoi în economia locala.

Aceasta cauza o epuizare dramatica a numarului de monede autentice Rusa ramase în circulatie. Pe masura ce economia si natura politica în Rusia sa stabilizat si de fapt, începuse sa recupereze, dorinta pentru monedele vechi a explodat intr-o frenezie nebuna. De fapt, prezent orice monede Imperiala Rusa nu mai poate fi chiar exportate afara Rusiei.

Orice monede care sunt în prezent afara Rusiei sunt colectate de colectionari private si sunt rare. Ele sunt atât de rare în faptul ca Biblioteca Universitatea Yale a sarit de la bord cu un display mare de monede de împrumut pentru a le. Chiar de la Yale cu toate acestea, unele Monedele sunt plasate în discutie. Cu piata esalonarea pentru monedele, contrafacerea a devenit o afacere de succes. Yale are în prezent doua monede care sunt fiind întrebare ca autentic sau contrafacute. Fake municipiul Chisinau se arata în fiecare unde. Colectorul de inceput poate fi usor luat o moneda de catre falsa.

Deci, ce sunt expertii spunând despre aceasta explozie de piata în Rusa monede Colectarea? Va accident curând sau continua sa aiba rata incredibil reveni în prezent fiind vazut în piata? Privind la colectarea de monede de piata în Statele Unite în ultimii cinci ani, monede de aceeasi perioada de timp sunt inca evaluate la o valoare dolar mai mare decât omologii lor din Rusia. Monede de colectare în Rusia este o piata relativitatii nou si este abia la inceput sa se dezvolte. Acest lucru duce majoritatea expertilor pentru a crede ca aceasta tendinta va ramâne într-un leagan crestere de ceva timp sa vina.

Având în vedere ca acest subiect pe monede multe forumuri de colectare nu este pe valorile escaladare de Rouble dar, pe de afaceri contrafacerii. Pentru colectionarii de noi, realitatea este ca multi încearca sa exploateze piata entuziast cu falsuri fara valoare. Conform lui Robert Oaks Ghidul Început monede Colectarea, exista unele ghiduri clare de urmat înainte de a sari pentru a cumpara ca "afacere" pe eBay.

Raritate

Judecând raritate unei monede este o afacere foarte complicat. fabricare de bani cifrele nu sunt intotdeauna exacte. În cazul monedelor din Rusia, pentru ca atât de multe monede (si nu o cunoaste numarul exact) s-au topit sa infiltrati in economie, ceea ce odata a fost o moneda foarte frecvente, mai fi de fapt acum o colectie extrem de rare element. Cum sa va spun? Gasiti o sursa sigura de a verifica orice varietate de monede înainte de ao de cumparare.

Calitate

Contra sunt evaluate bazeaza pe starea lor. monede Dovada sunt cele mai valoroase ale tuturor monedelor, indiferent de origine. Aceste monede au fost concepute special pentru colectionari. Design-ul este considerata exclusiva în numarul de tesut de pe moneda. Cu toate acestea, cele mai multe monede care nu s-au pastrat în mod adecvat, chiar si uleiurile din varfurile degetelor poate scadea valoarea de moneda. Un zero simplu ar reduce valoarea unei monede special aproape la jumatate.

Regula vechi de colectare monede este de cumparare cea mai buna calitate va puteti permite. Acesta va achita în investitiilor. Asigurati-va ca din valoarea monedei prin luarea la o sursa cu reputatie. Exista multe asociatii specializate în ere sau al unor tari diferite pentru colectionari. Gasiti una care este concentrat pe zona ta de alegere si sa adere la ea.

Gasirea monede

Exista locatii multe a gasi monede de cumparare. Un incepator cu toate acestea, ar trebui sa evite locurile, cum ar fi eBay, deoarece acestea nu se pot verifica validitatea a monedei, nici starea pe internet. dealerii de monede, chiar si cu spatele atraga lor, pot fi cel mai sigur de piata pentru începatori.

Exista o dealeri câteva care au afilierile profesionale. În a alege un aspect mai apropiat distribuitor pentru cea care are afilieri cum ar fi PNG (Professional numismati Breasla), ANA (American numismati de asociere) sau ANS (American numismati Societatea), enumerate în dosarul lor de afaceri. Aceste organizatii au o istorie reputatie si sunt o mare de resurse pentru colectionar de monede început.

Aderarea la o organizatie cum sunt enumerate mai sus pot fi în cele mai bune investitii în monede dvs. de colectare aventuri.

Surse:

Oakes Robert, monede Colectorul Început

Yale, Biblioteca, [] http://www.library.yale, edu / slave / monede

Catalog standard de monede Mondiale 2003, 2007

No comments:

Post a Comment