Bani Granturi - Absolut gratuit guvernul

Nu exista nici o îndoiala despre, dar ca economia are destul de mult plecat în panta a lungul ultimilor ani. Deci apoi, ce înseamna acest pentru absolut bani guvernamentali liber în forma de subventii? Sunt înca disponibile sau a economiei de strângere a avut un efect diminuarea asupra lor precum?

Adevarul este ca, daca ceva, economia rau a facut pentru subventii de mai mult de o gama tot mai diversa sa vina disponibile. Sunet greu de crezut? Ei bine e adevarat si o data ati înteles cum un bu
De exemplu, este o veste vechi acum ca cheltuielile guvernul a împuscat drumul pâna ca legislatorii au trecut numeroase facturi noi cheltuieli pentru a stimula speram economiei. Ei bine, ca fiecare factura este trecut, politicienii diferite au fiecare o sansa de a adauga la ceea ce se numesc "rezerva".

În schimb pentru ei acord vota pentru proiectul de lege, autorul facturile vor fi de acord sa-i lasa sa adauge pe ceva care le-ar dori sa vada finantate. Cele mai multe ori în starea lor de origine sau Congresului district. Este doar modul in care acordurile sunt puse în capitala.

Deci, pentru a face o poveste lunga scurta, numeroase aloca care au fost atasate la o mare parte din initiaza cheltuielile presedintelui Obama au fost absolut bani guvernamentali liber în forma de subventii. Asemenea înteleaga ca odata o subventie este creat, în majoritatea cazurilor este permanent.

Aceasta este ca ea va fi automatically "re-finantat de" fiecare nou sezon atunci când un buget este trecut. Aceasta înseamna ca, o data tu a lua acceptat pentru o finantare nerambursabila va fi acolo din nou si din nou fiecarui an, pentru tine de a aplica pentru nou. Nu exista un lucru pe care aveti sa pastrati în minte, totusi. Aceasta este ca guvernul poate solicita banii inapoi daca stabileste ca ai abuzat.

No comments:

Post a Comment