Optiuni de comercializare a cotelor - O, B, C de comercializare a cotelor Optiuni

Ca de comercializare a futures, o optiune ofera un comerciant dreptul, dar nu îl obliga, pentru a cumpara stocul stau la oricare ar fi pretul specificat pe o perioada de timp prestabilita în viitor.

Tu faci profit cazul valoarea stocului sfarseste mai mari decât ceea ce ati achizitionat de la. Pe de flip parte, daca scaderea preturilor, atunci va veti pierde pe investitiei.

Exista 2 tipuri de optiuni: optiunea pune si apelul. Atunci când achizitionati o optiune de apel, va asteptati ca val
În oricare caz face un profit, conditia previziune dvs. era corecta, spre deosebire alti derivati unde tu obtine un profit numai atunci când valoarea parts creste.

Ati putea utiliza strategiei de acoperire a riscului atunci când nu sunteti sigur daca pretul de stocuri de dvs. este de gând sa merg în sus sau în cada. Ce trebuie sa faceti în cazul în care este merge pentru o optiune de vânzare. Daca dips pretul, faci un profit si daca urca, cel putin tu nu pierdeti investitii, numai profiturile.

Daca sunteti sigur stocuri dvs. sunt gând sa baie în valoarea, ar fi mai bine sa vânda si re investeasca în optiuni pune.

Alta strategie ar putea fi sa vânda înainte data de expirare de optiuni dvs., astfel puteti achizitiona stocurile subiacente profitabile. Vanzarea cu privire la optiunile nu este o problema, deoarece acolo sunt organismele responsabile pentru achizitionarea, astfel încât sa mentina un echilibru în sistem.

Nu faceti timp sa fie o parte din forumuri si discutii online, asupra posibilitatilor de optiuni de tranzactionare. Veti gasi pâna la informatii data acolo ca nici o carte poate oferi. Unele site-uri pot oferi materiale de formare gratuite, de asemenea, care este un avantaj mare pentru incepatori.

Ca orice investitii, tranzactionare optiuni va impune sa fie actualizate cu regularitatea, asupra economiei si întreprinderile societatilor comerciale diferite, daca doriti sa cumpere optiuni stoc pe compania lor. Acesta este mare când aveti o idee buna a cine va trebui sa comertul cu.

Când aveti informatii adecvate cu privire la întâmplari de piata, esti cel mai bine echipate pentru a va face auto un profit bun. Doilea rând, calendarul cu care ati face muta dvs. este vitala, asa face sure tu faca observatii regulate a pietei daca nu continua în zile afacerea dumneavoastra.

Pentru a încheia, desi tranzactionare cu optiuni poate fi o afacere riscant, va poate oferi întoarce bun cînd iti joci cartile dreapta. Deci, asigurati-va ca sunt obtinerea actualizari regulate de informatii si ca aveti o strategie de a lucra cu.

No comments:

Post a Comment