Furtului de identitate si carduri de credit

Consumatorii griji inutil atunci când vine vorba furt de identitate si carti lor de credit. Sigur, exista o sansa in care cardul dumneavoastra credit ar putea fi abuziv, dar aveti posibilitatea sa ia masurile necesare pentru protejarea cardul credit de la hotii de identitate. Cititi mai departe si vom exploreze câteva sfaturi utile pentru a proteja de plastic dvs. de fiecare data când îl folositi.

Daca patroneaza un retailer si ei înca mai folosesc copii la indigo a face încasarile credit, al
Majoritatea retailerilor au trecut la o noua forma de primire: veti obtine o copie a unui primire cu informatii imprimate pe ea în timp ce un exemplar semnat al primirii merge înapoi la retailerul. Nu suport de hârtie de carbon este utilizate, minimizând sansa ca informatiile dumneavoastra personale sa cada în mâini gresite.

Când cumparaturi online, site-uri sigure patroneaza întotdeauna, atunci când introduce comanda. Aceasta inseamna ca site-ul va avea un e "dupa http la adresa de web si tu ar trebui sa poata vizualiza o blocare a închis în coltul din dreapta jos a ecranului. Toate informatiile dumneavoastra sunt transferate in siguranta pe Internet si departe de ochii indiscreti de hoti. Niciodata nu dezvalui numarul dvs. de securitate sociala la un comerciant cu amanuntul sau pentru oricine prin telefon. Ultimele patru cifre ale numarului dvs. de securitate sociala este în regula sa dezvaluie, ci doar de catre cei care au nevoie de aceste informatii.

Fiti atenti atunci când se utilizeaza un site plati online, cum ar fi Paypal. Desi exista metode de protectie a consumatorilor sa îmbunatatit în timp, hotii will uneori pretinde sa fie cu PayPal si trimite o scrisoare va avertizeaza ca acest cont va fi închis, daca nu ia masuri imediate. Aceasta actiune înseamna clic pe un link care nu este asociat prin Paypal si de a fi redirectionat la un site unde vei fi întrebat pentru o multime de informatii personale, inclusiv numarul de securitate sociala, adresa, informatiile contului bancar, etc doar sa stii, nu Paypal ameninta pentru a închide un cont prin e-mail.

Fiind întelept cu datele dumneavoastra personale este primul pas pentru evitarea furtului de identitate probleme mai tarziu. Nu trebuie sa traiasca în frica, dar aveti posibilitatea sa ia masuri rezonabile pentru a evita problemele mai tarziu. Daca aveti îndoieli, atunci nu continua cu o tranzactie care implica cartea dvs. de credit.

No comments:

Post a Comment