Home Îmbunatatirea Granturi Cele mai multe case afro-american Overlook

Home improvement continua ca unul dintre cele mai mari cheltuieli pentru case afro-american. case negru plata potrivit pentru majoritatea îmbunatatiri acasa, reparatii, upgrade-uri si ratele dobânzii Federal de Statistica a Guvernului.

Din cauza lipsei surselor de informare a obtine cuvântul Afara proprietari afro-americane, case mai afro-americani nu reusesc sa profite de programele de multe disponibile pentru ei.

În ciuda unui numar record de subventii improvement start, disponibil de la< guvernul federal. Mii de proprietari negru plateasca în continuare pentru îmbunatatiri aduse locuintei cu pret ridicat, fara a cauta la ceea ce este disponibil de la guvernul federal.

Acest lucru putea salva de multe ori negru mii case de dolari. Este o rusine programele cele mai negre case finanteze prin intermediul exista taxe ramâna neutilizate. Da, de cei care le-ar putea utiliza cel mai mult.

Saptamana aceasta ne vom vorbi despre unele programe de finantare disponibile de la guvernul SUA. Aceste programe de finantare pot ajuta sa va îmbunatatiti valoarea, confort si economiile de energie de dumneavoastra acasa.

Daca se poate lua doar una din aceste subventii, ar plati mai mult decât pentru timpul si efortul le ia pentru a lua it.

Potrivit HUD (Federale Locuinte si dezvoltare urbana) Departamentul a publicat Comunicarea timpurie inregistrare pentru potentialii solicitanti care solicita finantare în cadrul programelor de finantare HUD competitiv, disponibil pe site-ul Grant.gov. Prezenta comunicare ofera informatii de a ajuta solicitantii sa înteleaga mai bine procesul de transmitere electronica.

Pentru a ajuta la procesul de înregistrare, HUD a dezvoltat o brosura despre modalitatea de inscriere. HUD are, de asemenea, o brosura care va va ajuta sa gaseasca si sa aplice pentru oportunitati de finantare. HUD a pregatit de asemenea un fisier speciale pentru a va ajuta în realizarea unui grant. În plus fata HUD, scazut multe si nici costul împrumuturilor si subventii exista îmbunatatiri de start, de la cele mai de stat si locale agentii guvernamentale.

Aceste împrumuturi poate ajunge spre a aduce case pâna la codul, utilizate pentru ameliorarea eficientei energetice si pentru îmbunatatiri cosmetice pentru proprietatea dumneavoastra. Toate aceste actiuni pot contribui, de asemenea pentru a ridica si de a conserva valoarea de acasa pentru costurile putin sau deloc pentru tine.

Pentru a profita de acest contact program de orasul tau local sau judetean de reabilitare departamentul pentru informatii suplimentare. Cheia este sa stea informat si de a începe procesul prin luarea de masuri.

În aceasta lista toate site-ul guvernului federal Click subventii disponibile în prezent, aici! Acest site ofera instrumente de multe pentru a obtine subventii, cum ar fi sfaturi pentru gasirea subventia guvernamentala potrivit pentru nevoile dumneavoastra specifice. Acest site ofera, de asemenea, o subventie guvernamentala acordata instrument de cautare, guvernul alerte e-mail de finantare si multe altele.

Prin cautarea si pastrarea pâna la data de pe ceea ce programele de îmbunatatire acasa sunt disponibile, aveti posibilitatea sa salva mii de dolari. HUD lucreaza febril pentru a îmbunatati si a rationaliza cererii si procesului de aprobare de subventii de îmbunatatire acasa.

Între timp a afla ce calificarilor trebuie sa aplice, pentru a primi cu hârtiile necesare, completati-l si trimite e-mail sau it înauntru nu stii niciodata, acest lucru se poate transforma într o sansa pentru a va economisi bani si de a îmbunatati casa ta în acelasi timp. Ce o afacere.

No comments:

Post a Comment