Sfaturi CPA pentru a trage un Planificator financiar

Ati gotten obosit înca a plati cele cinci, zece sau douazeci mii dolari un an care sunteti platitor prezent Planificatorul dumneavoastra financiara?

Tu trebuie sa considere angajatoare o abordare do-it-sa planificarea financiara. Prin urmatoarele un pumn de pasi, puteti planifica efectiv si gestiona finantelor personale dumneavoastra. Si cum timp cât esti grijuliu si atent, de locuri de munca ce faci va bate performanta de aproximativ planificatorii 99% din financiara si consilieri de investi
Seriozitate, ardere your Planificatorul financiar este mai usor decât crezi. Trebuie doar sa urmeze cinci pasi:

Pasul # 1: Aflati de a investi pasiv Utilizarea fondurilor de start

Primul pas in Planificatorul de ardere dumneavoastra de consilier financiar sau de investitii este de a învata cum si de ce lucrari de investitii pasive - si apoi angajamentul de a investi pasiv utilizând ca fundament al tau avere de construire.

Daca nu folosesc o Planificatorul financiar sau consilier de investitii de a alege de investitii sau sa faca recomandari de investitii, va trebui sa vina cu investitii. Si investitiile pasive ofera o cale usoara, puternic sa faca acest lucru.

Într-o coaja de nuca, cu investind pasiv fond de index, nu încercati de a alege investitiilor pe piata de-bat. Mai degraba, de a cumpara toate posibilele investitii. Si, ciudat lucru este, de fapt tu faci mai buna utilizare a investi pasiv deoarece costul de a face alegeri proaste de investitii este mai mica decât taxele un planificator cheltuielile financiare.

Puteti începe dvs. de cercetare în care investesc pasiv citind despre fondurile indice pe diverse site-uri web investitii. Dar tu chiar ar trebui sa cititi, de asemenea, doua carti, Random Walk Ghidul de a investi de Burton G. Malkiel, profesor de finante la Princeton si cartea Little de la Common Sense Investitia de John Bogle, fondatorul powerhouse fond mutual, Grupul Vanguard.

Pasul 2: Ia serios despre pensionare Saving

Dupa ce ati afla cum lucrari de investitii pasiv - si de ce veti folosi întotdeauna un fond de indice daca aveti alegere - trebuie sa te serios despre salvarea pensionare dumneavoastra.

Mai exact, daca angajatorul dumneavoastra ofera un 401 (k) sau optiunea de pensii similare, participa. La un nivel minim, pe care doriti sa participe la un nivel care înseamna aveti nici un ban "liber de potrivire" angajatorul furnizeaza. Si daca va pot economisi mai multi bani, chiar mai bine.

Daca lucrati Undeva unde angajatorul dumneavoastra nu oferi ceva asemanator un 401 (k), trebuie sa utilizati (si de a maximiza ideal contributiile la) un cont de pensii individuale.

Aproape întotdeauna, persoane care utilizeaza 401 (k) e si individual conturile de pensii sa investeasca în câteva mici de fonduri indexate construi bogatie mult mai repede si cu risc mult mai putin decât persoanele care utilizeaza planificatorii financiare.

Etapa # 3: Joaca cel mai rau caz cu finantele

Iata un pas treia trebuie sa luati. Prinde un creion si suportul de hârtie si lista membrilor familiei tale financiar scenarii cel mai rau caz. Ai nevoie de astfel de posibilitati sa considere ca "pierderea de venit ca urmare a decesului unui parinte lucru", "probleme catastrofale medical", "dizabilitate a unui salariat" si asa mai departe.

În masura în care este practice, pe care doriti sa cumpere de asigurare ieftine pentru reducerea acestor riscuri scenariul cel mai rau caz. De exemplu, vrei sa cumperi ieftine din surse regenerabile de asigurare pe termen viata pentru familia ta de salariat (e). Vrei sa cumperi de asigurare medicala majore pentru membrii de familie. Si, daca este posibil, pe care doriti sa dobândeasca handicap pe termen lung pentru sustinatorului familiei (e).

de asigurare ieftine - pe care agentii de asigurari de multe ori nu-mi place sa vânda - ofera un mod eficient de a reduce la minimum your mai mari riscuri financiare.

Pasul # 4: Pastrati dvs. finantelor simpla

Un pas patra rapida: Locul de Munca pentru a mentine afacerile dumneavoastra financiare simple. Nu puneti banii în investitii de complicate. Nu cumpara produse financiare complexe. Nu lasa finantelor obtine dezorganizate.

Complexitate nu-ti economisi bani. Complexitatea costurile de bani. În plus, complexitatea conduce la greseli.

Pasul # 5: Asigurati-va veti plati off dvs. ipotecare dinainte de pensionare

Un sfat final sau cincea etapa: Asigurati-va ca veti avea ipoteca rambursat integral înainte de a te retragi - si bine, de preferinta, înainte de a va retrage.

Legat de acest punct, daca ati primi o exceptionale - poate o mostenire sau de o prima de neobisnuit de mare de la un angajator - folositi doar o parte a veniturilor dupa impozitare a accelera ipotecare dvs. cu plata în jos.

Achitarea dvs. ipotecare cu mult înainte de pensii ar trebui sa spun ca sunteti în forma buna se pensioneze atunci când vine momentul. And "sustrage" o parte din orice exceptionale de rambursare accelerata ipotecare va însemna ca cel putin o parte din orice exceptionale financiare primiti utilizate pentru a obtine avere de construire.

No comments:

Post a Comment