Nou Legaturile afaceri În India Indicati Entuziasm Cultivarea Pentru Încasari Warehouse

În aceasta saptamâna a fost anuntat ca Bombay Stock Exchange (BSE), în Mumbai va avea o participatie de 26% în stat Nationala Multi Bursa (NMCE) pentru a contracara cresterea rapida a marfurilor Mumbai Exchange (MCX) si National Indian de marfa si de schimb instrumente derivate (NCDEX). Aceasta dezvoltare este interesant deoarece aceasta precede adoptarea finala a actului indian recipise de depozit care va transforma agricultor si aprovizionare finantare lantului în India.

Practic, facând ace
Alt organism stat, Centrale Depozitare Corporation din India (CIAC), are o participatie 26% în NMCE, care înseamna grupul actionariatului noi va avea o excelenta oportunitate a adauga infrastructurii antrepozit la oferind NMCE. Pune simplu, NMCE pare sa fie asigurarea functiei schimb, ESB tehnologia si CIAC infrastructurii stocarea fizica.

Sa ne imaginam noi sunt câteva luni în viitor si de cravata-up este completat si indiana certificatele de depozit act a fost trecut. Ideea ar putea fi ca veti putea sa livreze marfuri într-un antrepozit CIAC, care va emite un primire antrepozit electronice care pot fi apoi fie tranzactionate la NMCE sau folosite ca securitate sa ridice finanta cu banca dvs..

Toate din prezentul veste buna pentru creditare colateralizate si finantarea comertului structurate (afara bilantului creditare foaie) în India. Deoarece o primire antrepozit poata fi utilizate ca garantie pentru împrumutul, aceasta faciliteaza presiuni asupra bilantului un comerciant. Aceasta elibereaza de mai multe resurse pentru comerciant de a utiliza în alte moduri, adica aceasta adauga lichiditate în sistem.

Ea a fost recent raportate în presa nationala indian care CIAC vrea sa oportunitati de pârghie de la dreapta îsi atinga în India. Vrea a educa comunitatii agricole asa ca va intelegem cum sa folosim gestionarea riscurilor marfa si recipise de depozit.

Odata ESB-NMCE-CIAC cravata-up este completa, gruparea noi vor fi masura sa ofere un sistem care este cuprinzatoare, care serveste nevoile comerciantilor si producatorilor deopotriva si care va oferi noi oportunitati finantare pentru firmele tranzactionare atât intern si international .

No comments:

Post a Comment