Legile New Falimentul - capitolul 7 si în capitolul 13

Unele modificari au fost facute în Legea falimentului din SUA. Noile legi împiedica pe oameni inselatoare din exploatarea sistemului si a cetatenilor zadarniceste evolutia de la depunerea de faliment fara a solicita în alte optiuni.

Modificari în capitolul 7

Conform noilor legi privind falimentul, ar fi acum mai dure la dosar de faliment. De altfel, anumite filers care vin în clasa venituri ridicate nu poate fi utilizat capitolul 7 faliment orice mai mult. În schimb, acestea ar fi obligata< sa restituie o cantitate mica de datoria lor în conformitate cu capitolul 13.

Conform noilor legi, debitorii necesitatea de a obtine credit de consiliere si apoi fisier de faliment. Chiar daca stii ca nu este posibil de a veni cu un plan de rambursari sau nu doriti sa restituie cauza unor practici neloiale, va trebui în continuare sa faca consiliere. , În cazul consilierul formuleaza un plan rambursarii, tu nevoie la spre a lua un certificat care atesta ca ati terminat cu consiliere si ar trebui sa prezinte atât certificatul si planul în instanta. Puteti fisier de faliment numai dupa ce faci toate astea.

Ca un caz de faliment a devenit acum o nuca tare pentru a sparge, este mai greu pentru a gasi avocatii competente care te pot ghida. Datorita modificarilor în legile falimentului, acesta a devenit o afacere mai scumpe, pentru a reprezenta clientii, nemaivorbind de timp este nevoie pentru a construi un caz. Acest lucru a facut un impact direct asupra onorariile avocatilor, care s-au suit, evident.

Acest lucru nu este tot. Legile nou mandat avocatului personal pentru a asigura ca toate informatiile furnizate de catre clientii lor sunt exacte. Acest lucru înseamna ca avocatii nevoie pentru a face o cercetare amanuntita înainte de reprezentarea clientilor lor. Este ca si cum înasprirea face un nod de sfoara din jurul gâtului a avocatilor. Unii dintre ei au încetat sa reprezentând cazuri de faliment total.

Modificari în capitolul 13

Conform vechii legi, oamenii depunere de faliment la capitolul 13 a trebuit sa predea în totalitatea veniturilor lor disponibil (banii stânga, dupa plata tuturor cheltuielilor reale de viata) la planul de rambursare formulate.

Acum, conform noilor legi faliment, filers sa ia în considerare venituri care nu disponibil prin cheltuielile lor reale, ci de catre propriul "a permis" cheltuieli cum este indicat de catre IRS, în cazul în care venitul lor depaseste valoarea mediana stabilite în starea lor. De asemenea, "a permis" cheltuieli trebuie sa fie deduse din venitul mediu al filer în timpul o perioada de 6 luni înainte de depunerea de faliment, si nu din veniturile reale în fiecare luna.

Noile legi au parasit debitorilor la nevoie, asa cum mai multi dintre ei sunt expusi riscului de a pierde proprietatile lor. Prin urmare, acesta a devenit tot mai importanta pentru a gasi un avocat bun care intelege fiecare aspect al legilor falimentului si a salva tu de la demonul datoriei.

No comments:

Post a Comment