Guvernul SUA Granturi-Cum se candideaza pentru un Grant?

Granturi poate ajuta cu adevarat oameni care nu sunt financiar stabil. Singura modalitate de a obtine aceasta este prin urmare a procesului de aplicare si sper ca este suficienta pentru a comitetului pentru a aproba o astfel de propunere.

Pâna în prezent exista peste 1500 de burse federale, care sunt divizate în 57 de agentii. Câteva exemple de acest lucru sunt ale Ministerului Agriculturii, Educatiei, Homeland Security, Locuintelor, Securitate si Sanatate Administratiei si Federal Emergency
A unui grant cu un domeniu nu este doar dat o singura persoana. Acest lucru se datoreaza faptului ca bugetul de exemplu, pentru întreprinderile mici este de aproximativ 151 miliarde dolari, educatia devine aproximativ 86.4 miliarde dolari, de cercetare si dezvoltare se aloca 96.5 miliarde dolari în timp ce lucreaza pentru organizatii nonprofit, au 103 miliarde dolari.

Nu exista limite impuse la numarul de granturi ca persoana se poate aplica pentru. Este posibil sa fi acordate trei în acelasi timp si toate destinatarul are sa faceti este sa-l utilizati cu întelepciune.

Exista trei moduri de a solicita o subventie. Primul va fi de abordare a agentiei federale vizate în persoana pentru a obtine formularele corespunzatoare. Daca oamenii sunt prea ocupat sa faca acest lucru, acest lucru se poate face, de asemenea, online. Este de trecut cu trece printr-un intermediar precum o organizatie non-profit care pot ajuta la argumenta cazul cuiva.

Exista anumite orientari ca individul trebuie sa le respecte pentru a fi eligibil pentru o astfel de subventie. Deoarece fiecare agentie federala are un alt set de cerinte, este mai bine sa faceti unele prima cercetare care va creste sansele de a obtine aceasta cerere aprobata.

Comisiei, care va fi revizuirea documentelor prezentate de persoana care va avea nevoie de ceva concret înainte de a decide de a acorda o anumita suma de bani. Aceasta înseamna ca o scrisoare si, probabil, unele proiectii ale ceea ce individul încearca sa nu ar trebui sa fie prezentate.

Persoanele responsabile pentru aprobarea subventiei mici afaceri va dori sa vada profitabilitatea unui astfel de plan. Cele din domeniul educatiei, probabil, va verifica cât de bine student este de a face în scoala. Cei care lucreaza în domeniul cercetarii si dezvoltarii ar placea sa vezi evolutia lucrarilor si chiar produsul finit.

Acest lucru trebuie sa aiba, de asemenea, un calendar si cel mai important, suma care va fi necesare pentru acordarea. Câtiva destinatari pot primi 15.000 dolari în timp ce altii pot primi mai mult. Acest adevar depinde de scopul proiectului.

Sute de aplicatii vin în fiecare an. Cea mai buna modalitate de a pastra evidenta acest lucru este prin reamintind numarul CDFA si posibilitatea de numarul de finantare. Persoana poate apela agentie sau pe jurnalul online pentru a afla starea cererii.

Daca propunerea nu a fost aprobata, în care persoana nu trebuie sa se simta dezamagit. Poate ca a existat ceva lipseste care vor trebui îmbunatatite pe sau acest lucru ar putea opera, daca aceasta a fost prezentata o alta agentie.

În orice caz, nu exista nici o limita, de asemenea, la numarul de ori ca o propunere poate fi trimis. Aceasta înseamna ca fiecare poate trimis din nou anul viitor la agentia de aceeasi, cu îmbunatatiri necesare.

Împrumut bani de la banci si orice alta institutie este greu, din cauza ratelor dobânzilor si ceva trebuie sa fi oferite ca garantie. Acesta este motivul pentru care multi, mai degraba s-ar aplica pentru o subventie guvernamentala Statele Unite.

No comments:

Post a Comment