Ce inseamna "de securitate" înseamna pentru tine?

Înainte de 2008 multi dintre noi simtit pe partea de sus a lumii. Economia parea sa fie plina expansiune. De locuri de munca a fost usor de gasit. Investitiile noastre au fost exorbitante si valorile noastre de start, au fost în crestere la fel de repede. Totul parea perfect. Din pacate toate ca a venit crashing jos, în 2008, si multi dintre noi au început va faceti griji cu privire la pastrarea doar ceea ce am avut. Sau chiar si numai încercarea de a obtine înapoi o parte din ceea ce am pierdut
Accentul sa mutat de la o viata prospera, la numai supravietuitor. Noi toti au devenit mult mai preocupat de securitate în moduri am avut niciodata înainte. Majoritatea dintre noi nu a avut niciodata o data gandit la ceea ce am face daca banca noastra a esuat, ca parea o posibilitati îndepartate. De fapt, la un moment dat, unii dintre noi se temeau pentru siguranta noastra personala, daca lucrurile au continuat sa se deplaseze în jos o cale incert.

În timp ce de multe lucruri par a fi stabilizat de acum, viitorul nostru înca pare nesigur. Exista multi factori care ne conduce la întrebarea daca viata noastre sunt durabile. Noi suntem împovarati cu datorii mai mult decât oricând, ambele din guvernul nostru si în nostru de foi personale echilibru. Se pare mult mai putin despre ceea ce anumite lucrurilor dreptul de a face sunt. Multi dintre noi sunt doar îngrijorat încearca sa mentina un stil de viata suntem obisnuiti sa.

În cele din urma securitate înseamna ceva diferit de toti, dar când vine vorba de dvs. finantelor, în general, de securitate înseamna sentiment încrezator ca banii vor creste. Asta înseamna sa creasca în termeni reali, nu doar termeni nominali. Cu toate schimbarea vine, acum mai mult ca niciodata, se pare vital sa fie constienti de optiunile care pot face finantelor sigure.

Numarul un pas puteti lua pentru te face sigur este de a obtine o educatie financiare de baza. Daca chestii financiara este ceva ce am lasat întotdeauna la altcineva, este timpul sa schimbe aceasta situatie. Este timpul sa ia controlul asupra viitorului dvs. si sa-l te sigure, în loc sperând cineva altceva.

No comments:

Post a Comment