Bancare este o Pariu Safeu Savers secolului 21

Zilele squirreling bani departe sub saltele de mult timp, deoarece a fost expediate la cartile istorie. Timp de secole acum, bancile au actionat sub licenta guvernelor de a furniza o serie de servicii financiare, atât pentru întreprinderile si publicul larg, deopotriva.

Chiar si in ultimii ani, desi nu poate sa fi fost înca un curent subteran usoara de neîncredere ale bancilor printre generatia mai în vârsta, din cauza, probabil, la notiunea gresite despre ce banca ar fi sa faci cu banii lor
Cu toate acestea, cu avansuri în tehnologie si înasprirea normelor financiare este, probabil, sigur sa spun ca aceasta atitudine este de a deveni treptat un lucru din trecut, iar majoritatea oamenilor ar fi de acord ca, pentru cea mai mare parte, bancile sunt sigur ca de case.

Usor de acces nu a avut, probabil, o multime de a face cu aceasta schimbare atitudine prea. Cu introducerea la nivel mondial de masini ATM peste ultimele decenii, oamenii pot accesa acum bani 24 de ore pe zi si nu mai trebuie sa coada în ora pranzul lor sau asteptati peste week-end în cazul în care pe termen scurt de numerar.

Mai mult, odata cu aparitia sectorului bancar epoca Internetului a devenit mai transparenta decât oricând. bancare online a revolutionat modul in care oamenii gestiona finantele lor personale si pot vizualiza declaratiile, de transfer de bani si sa plateasca facturile de toate de la confortul camerei lor de viata proprie.

Într-adevar, la momentul în care economia mondiala sufera oarecum unei recesiuni, multe persoane pot simti ca cea mai buna cale pentru a se proteja este de a raspândi finantelor lor în jurul diferitelor institutii bancare diferit, astfel încât acestea sa nu piarda toti banii în caz de una dintre bancile faliment. Dar acest lucru nu putea fi necesar.

Guvernul sanctioneaza-organisme, cum ar fi Autoritatii Servicii Financiare (FSA) si Serviciul mediatorului financiar (FOS) existe pentru a asigura servicii corecta si impartiala financiare sunt prevazute întreprinderilor si publicului larg, si de a reglementa organismelor care accepta depozite monetare. În esenta, aceasta înseamna ca toate bancile au o autoritate mai mare a raspunde si ajuta sa ofere protectie suplimentara pentru deponenti si investitori.

Dar pentru aceia care sunt în continuare preocupati de siguranta pe termen scurt si lung a economiilor lor, nimic nu este mai linistitor decat o garantare a depozitelor deplina si neconditionata, ceea ce înseamna ca, indiferent de loc, banii lor este în siguranta. Nenumarate institutii financiare ofera acum o garantare a depozitelor în ceea ce înseamna ca economiile în conditii de siguranta sunt o realitate acum pentru majoritatea oamenilor. Si acest lucru poate fi doar o veste buna pentru cei îngrijorati de încetinirea cresterii economice cum îi poate afecta.

No comments:

Post a Comment