Cum afecteaza Detalii finantare Oferta ta

Acont

Ca parte a ofertei dvs., ar avea nevoie de a dezvalui dimensiunea plata jos. Înca o data, aceasta permite vânzatorului sa evalueze probabilitatea de a obtine o casa de împrumut. Este mai usor pentru a obtine un credit ipotecar acceptate pentru atunci când face o plata mai mare în jos. Orientarile garantate sunt mai putin stricte.

Dobânda

Un alt motiv pentru numararea informatii finantare în oferta ta este sa te aperi. Daca ratelor dobânzilor brusc a devenit volatile si la crestere
În acelasi timp, vânzatorul ar fi, probabil, dorinta de a vedea ca ai o oarecare flexibilitate în termeni de finantare sunteti dornici sa accepte. Daca ratele dobânzilor sunt în prezent putin opt la suta si va punctul de aceasta este cea mai mare rata v-ar accepta, va fi posibilitatea de a anula contractul fara amenda, daca ratele dobânzilor au crescut trecut acest punct. Vânzatorul va avea de suferit din cauza ei au pierdut timp de introducere pe piata valoros si ar fi putut face propriile planuri bazate pe succes incheierea tranzactiei.

Vanzator de finantare

O alta cerere rare este de a avea vânzatorului "transporta înapoi" un credit ipotecar pentru a ajuta doua sa cumpere dvs. de lor de origine. În cazurile în care vânzatorul nu are nevoie de toate veniturile obtinute din vânzarea lor, în scopul de a cumpara lor de origine viitor, aceasta este o optiune. În care beneficiul pentru cumparatorul este ca, prin combinarea dvs. de plata în jos si ipoteca secunde de la vânzator, este posibil sa fie în masura sa evite plata de asigurare de credit ipotecar si salvezi niste bani.

Daca o astfel de punerea în spate este o parte din propunerea dvs., trebuie sa contina termenii doriti sa o platiti pe un astfel de credit ipotecar al doilea. Amintiti-va ca încrederea prima dvs. creditor fapta trebuie sa cunoasteti aceste informatii, astfel încât au putut subscrie dvs. de împrumut, iar ei au cerinte minime de sigur. Termen minim de doua ipoteca poate fi cinci ani. Plata minima poate fi "singurul interes." durate mai lungi ipotecare si conditii.

Cash Oferte

Daca esti una dintre acele persoane rare face o oferta în numerar care cumpara o casa, este logic sa dea o documentatie în oferta dvs., care va arata dispune de fondurile accesibile. O declaratie banca va fi bine. Daca aveti sa deconteze stoc sau un alt activ, oferta trebuie sa dea un calendar când veti da dovada ati convertit activului la numerar.

Alte detalii de finantare de oferta

Oferta dvs. trebuie sa detina, de asemenea, informatii cu privire la obtinerea, indiferent daca sunteti o rata fixa ipotecare cu dobânda sau o adaptabile. Ea trebuie, de asemenea, de stat, indiferent daca sunteti conservatoare sau obtinerea de finantare a obtine un VA sau FHA împrumut.

No comments:

Post a Comment