Tipuri de Colectie agentiilor

Colectia financiare credit

agentiilor de credit comercial de colectare a presta servicii în sectorul financiar ca bancilor si institutiilor financiare. Tipurile de datorii gama din credite auto la cardul de credit pentru platile ipotecare. Aceste agentiile de rating de colectare a cumpara datorii rau la discounturi de la banci, comerciantii cu amanuntul, si a finantatorilor auto si apoi se implice în procesul de recuperare datorii.

Sanatate Colectia de credit

Motivul prim unui furnizor
Comercianti

Agentiile de colectare a oferi serviciile lor, de asemenea, operatiunile de afaceri de vânzare cu amanuntul. de colectare a datoriilor acestor creditori include ca membri datorii neplatite de club de sanatate si de facturile de telefon.

Bad Verificati de recuperare

controale Bad / FSN poate fi în detrimentul fluxului de numerar al unei afaceri si de colectare a datoriilor rezultate proaste datorate fraudei poate deveni o sarcina greoaie pentru o afacere. agentiilor de colectare sunt echipate cu necesar know-how si resurse pentru a aborda aceste cazuri implicând controalele rau. Aceste agentii de colectare ar plati un receptor rezuma fata unui anumit procent din valoarea nominala a verifica.

Externalizarea procesului de colectare de credite permite creditorului sa treaca de pe raspunderea datorii catre o agentie care este mai bine echipate de a recupera aceste datorii rau. Contul datoriei rau este evaluat si creditorul este platit o suma în sus fata. Raspunderea de datorii este apoi a trecut pe la agentia de colectare.

No comments:

Post a Comment