Crestinii din Datorie - Sunteti gata de a sparge Trend?

Potrivit unui studiu recent, exista la fel de multi crestini americane din datoria publica, ca acolo nu sunt crestini. Fie ca motivul pentru care este presiuni sociale sau lipsa de orientare financiare în biserici, crestinii par sa adopte perspectiva lumea în loc de perspectiva lui Dumnezeu.

În Romani 13:8 Pavel ne spune ca datoreaza nimic altceva decât dragoste. "Owe nimic nu unul, cu exceptia de a iubi reciproc", Scriptura spune, care este un memento puternic de antipatie lui Dumnezeu pentr
Multi crestini nu sunt familiarizati cu ceea ce Biblia ne învata despre datorii. Indiferent de motiv, cei mai multi pastori nu vestesc pe aceste chestiuni delicate, ceea ce face ca multi crestini nu stiu ca datoria este puternic descurajata în Scriptura. Conform Bibliei, datoria ne face un sclav al celui care ofera împrumuturi.

"" Domnul va deschide pentru tine Lui, depozit, cerurile, pentru a da ploaie sa aterizeze în sezonul si sa binecuvânteze tot lucrul mâna, si vei da cu împrumut multor neamuri, dar tu nu trebuie sa împrumute ". (Deuteronom 28:12)

Ca Dumnezeu ne învata sa împrumute pentru oricine are nevoie, pe multi crestini mistakenly Presupunem ca daca este OK sa ofere, atunci este OK sa împrumute. societatea occidentala are totusi o definitie distorsionata a "trebuie".

Da avem nevoie o casa, avem nevoie alimentare si avem nevoie haine, dar avem într-adevar "nevoie", o casa 4 camere? Nu suntem cu adevarat "trebuie" o masina 30.000 dolari sau de 10.000 $ va face? Fara îndoiala, o casa cu 4 dormitoare cu bai 3 este mult mai convenabil decat un 2-dormitor unul, dar chiar avem "nevoie" este? Sau de a face mass-media iscusit si presiunile sociale ne fac o vrei?

Stiu ca sunt crestini care fara datorii si sa traiasca foarte modest si stiu ca cei care au multe posesiuni, dar sunt în datorii pâna la urechile lor. Ghici care sunt cele mai fericiti si mai putin stresati?

Da Primii.

Dumnezeu nu a glumit cand a fost El a afirmat ca El va oferi pentru poporul Sau. El tine promisiunile, asa ca ar trebui sa ne opreasca bazându-se pe creditori si carduri de credit si sa înceapa pe deplin încrederea în El.

Traiasca în pace financiare este posibil. Cu ajutorul lui Dumnezeu si determinarea suficient puteti si ar trebui sa devina fara datorii.

No comments:

Post a Comment