Ne Bancile sunt probleme - nu lasa greselile lor afecta situatia dumneavoastra financiara!

Bancilor servi unui scop extraordinara în aceasta lume.

Ei iau în depozite indivizilor si piscina le împreuna sa le împrumute întreprinderilor sau persoane care nevoie de capital pentru o oportunitate de afaceri au. Aceasta oportunitate afaceri ar putea fi o companie care vrea a extinde sau un individ care vrea sa cumpere o casa.

Cele mai multe ca oamenii economisesc, mai multi bani care se afla în sistemul bancar si acesti bani au crescut conduce la mai multe credite si a cresterii mai ec
Aceasta devine o formula sanatos circulara, care este rezumata astfel: "economii mai mari" conduce la "mai multe credite pentru întreprinderi", care conduce la "afaceri de investitii mai mult", care conduce la "alegeri mare consumator" si, bineînteles, mai mult locurile de munca sunt create de-a lungul drum care combustibilii continuare economia înainte.

Pai, majoritatea dintre noi sunt constienti de faptul ca rata economiilor Statelor Unite a fost efectiv negativ de anul trecut, adica ne-am petrecut mai mult decat am facut. Acest lucru este în scadere de la economisire 7.5% a salariilor noastre numai 30 de ani. Deci vedem ca aceasta boom economica actuala nu a fost construit pe de economiile oamenilor.

Pe de alta parte, economiile creasca asemenea când ratele dobânzilor sunt stabilite reduse artificial cum erau stabilite în SUA. Aceste rate scazute stimulat bubble imobiliar la noile, niciodata preturile incredibil înainte vazut în SUA si lumii. Si lucru uimitor este ca nu exista justificare economica pentru aceste preturi start ridicate afara mentalitatea septel gândire ca preturile va pastra merge în sus.

Ei bine, am trecut ca punctul si sunt acum vazând scadere a preturilor si cresterea inventarelor case disponibile pentru vânzare.

Problema cu bancile este ca ei a lua caught sus în spiritului de turma, de asemenea, cresterea cantitatii de bani pe care împrumuta pentru ca oamenii sa cumpere case. Si nu doar ca, ei fac acest lucru într-o maniera mai riscante si mai riscante folosind credite ipotecare ajustabile rata.

Prezent, bancile comerciale SUA confrunta cu riscuri incredibil deoarece peste 60% din activele lor câstigului salarial totale sunt ipotecare-legate! Permiteti-mi sa repet ca, peste 60% din activele americane banca comercial sunt ipotecare legate - un record de dupa razboi.

Ca rezultat al riscurile sus confrunta catre bancile orice probleme întâmpla în piata imobiliara ar avea ramificatii negativ puternic pentru sistemul bancar SUA. Ca un exemplu, sistemul bancar japonez a fost mutilata dupa boom din 1980, atunci când au concentrat o mare parte din capitalul lor în imobiliare. Japonia petrecut urmatoarele 14 ani in una doldrum economica si este acum doar începutul pentru a vedea lumina zilei.

Acum, ca ratele dobânzilor sunt întâmpla în sus, si va continua merge pâna, oameni care utilizate ipoteci reglabile sunt senzatie dificultati.Irlanda cresterii platilor lunare ipotecare. Ca urmare, tarifele prescriere se pâna 38% fata de anul trecut si linii bancii jos sunt simt asta pinch.

Miliardar Warren Bufet recent declarat ca el are fost studiaza foi recente banca echilibrul si este foarte preocupat numarul crescând de defaults pe cartile lor.

Punctul este ca desi bancile nu sunt pregatite si bine diversificat înseamna ca ar trebui sa fiti chiar mai astfel! Cum sa pregateasca te este discutat în detaliu în eReport recent emis intitulata "Recesiunea - Cum sa supravietuiasca si prospere".

No comments:

Post a Comment