Locale de agenti Real Estate pot prevedea Case mai relevant pentru Date vandute decat site-urile nationale

Marietta, GA, (03-11-2004) - Potrivit National Association of Realtors, 70% din toate cautare pe internet acasa cumparatori pentru listari start la un anumit moment. În timp ce majoritatea oamenilor aleg site-urile nationale, cum ar fi Realtor.com pentru a vizualiza listele de pe internet, multe dintre aceste persoane nu îsi dau seama ca aceasta poate dura câteva zile pentru listari noi sa apara. În plus, o data de origine este sub contract sau vândute, aceasta poate dura câteva zile mai mult în
Multe agenti imobiliari locali rezolva aceasta problema prin tragerea informatii cu privire la case de vânzare direct de la lor Multiple Listing Services (MLS) si actualizarea case de vânzare de date pe o baza de zi cu zi. Sanford Rosser Patrimoniului Real Estate Brokerilor în Marietta Georgia spune, "vânatorii de start, Saavy cunosc cele mai bune casele sunt adesea vândute rapid - în 24 de ore, uneori, de a lovi pe piata. Suntem constienti de importanta de a actualiza site-ului nostru zi si arate fiecare casa de vânzare din toate brokeri, nu doar al nostru. Ca rezultat, am constatat ca doar câteva dintre clientii nostri au fost capabili sa bata altor cumparatori la noi listari si de a salva de multe ori bani de care actioneaza rapid si evitarea acestor razboaie îngrozitor de cerere de oferte. "

Cumparatorii tipice de start pe internet vrei sa vezi proprietatile pe care le pot cumpara astazi în timp ce nu pierdeti timpul vazand case care au fost deja vândute sau oferirea de informatii personale. Rosser adaugat, "capacitatea de a gasi case de vânzare, pe internet, a pus cere mai mult asupra profesionistilor imobiliara locala a asigura consumatorii cu informatii corecte si pertinente. În plus, oamenii sunt din ce în ce ezita sa dea afara numele, adresa, adresa de e-mail sau numar de telefon tocmai pentru a vedea ce este pe piata, chiar acum. Prin oferirea unui mai putin personal intruziv, mai relevant, si mai cuprinzatoare cautare capacitate de start, folosind prezenta lor web, agenti locali putea face procesul de cumparare de start, mai putin frustrant pentru clientii lor ".

Acest articol poate fi republicata numai daca link-ul de site-ul este activa.

No comments:

Post a Comment