Este un dublu-Dip inevitabila?

pietele lumii sunt pe margine, ca si cum ar teetering la marginea unei prapastii foarte ridicat. Doar ceea ce este intampla cu economia globala - si este cu adevarat îndreapta spre un alt declin?

Având în vedere ca recesiunea din 2008 / 2009, tari precum SUA si Marea Britanie au depus eforturi pentru a restabili sistemelor lor deteriorate financiare, care a venit sub focul de mult în timpul si dupa recesiunea.

Catchhrases ca "supra-speculatii", "agresiv asumarea de riscuri", "prea mari sa
În special în tari precum Marea Britanie si Statele Unite, care conduce speculatiile de pe piata grele si ambele au o pozitie de frunte pe harta lumii economice, marile banci si societatile de investitii au venit în multe critici pentru comportamentul acestora în perspectiva pâna la colapsul Lehman în septembrie 2008.

Presedintele american Obama a reusit sa treaca prima serie de "schimbari radicale" a sectorului financiar din America, si alti lideri ai lumii au cerut schimbari mari (desi Marea Britanie este hotarît mai linistita pe acest front). Cancelarul german, dna Angela Merkel, unul, a solicitat o taxa bancare, care este destinat pentru a opri bancile din bazându-se pe banii contribuabililor pentru a le salva în viitor. În plus, se spera ca taxa pe cele mai mari banci va oferi ceva unei rambursari la milioanele pe care s-au turnat în ei în perioada de apogeu a crizei.

Acum problema Greciei care a amenintat de a prelua alte economii de Sud Europene, exista un sentiment accentuat ca lumea este condus jos nou. De îndata ce Ungaria a aderat la bandwagon citând datoriile largescale publice la inceputul lunii iunie, investitorii în valuta s-au grabit înapoi la siguranta relativa a dolarului american.

Bani companii de transfer în SUA si Marea Britanie fac presiuni pentru a calatori în Europa, cu acordul ieftine pentru dolar-si utilizatori lira sterlina. belsug Ieftina - dar va împinge zona euro într-o zona de dezastru complet?

No comments:

Post a Comment