Bani - asupra cheltuielilor

Esti unul din acei oameni care overspending decât sa regret când te proiectul de lege la sfârsitul lunii si du-te înapoi la faci obiceiul ca în curând veti obtine cecul de salariu?

Emotionala are nevoie de

Ati putea sa fie una dintre persoanelor care folosesc cheltuielile sa îndeplineasca simti în tine în speranta ca, chiar doar pentru un timp scurt pe care le puteti uita problemele tale.

cheltuielile dumneavoastra pot fi la auto-va, atunci când sunt fericit si doriti, pentru a sarbato
Îndeplinirea orificiul

Puteti utiliza cheltuieli ca o cale de a îndeplini gaura ta emotionala în speranta vei simti mai bine si ce faci pentru un timp scurt doar pentru a reveni la sentimentul goale în interior.

Card de credit

Ca plastic minunata, care este utiliza pentru multe lucruri bune si uneori overspending doar pentru a va mentine în datorii financiare si conectat la cineva sau o institutie.

Daca carduri de credit nu a fost în jur ar trebui sa utilizati ceva de a exprima sentimentele tale.

Carduri de credit va ajuta nu a prelua în proprietate obicei dumneavoastra sau sentimentele tale.

Un pas de a sparge tiparul este de a reduce pâna cardul dvs. de credit si a da it la cineva care nu va da la tine, pâna când puteti controla cheltuielile.

Bani

Te limita la plata lucruri pe care le cumparare cu bani, care este o trezesc apel la cât de mult banii câstigati într-o ora.

Puteti cumpara lucruri pe care doriti, dupa ce si-au dat timp sa reflecte pe ea în loc de cumparare fara gândire.

Permisiunea de a petrece

Ea nu este de a condamna tine sau partenerul dumneavoastra de a nu cheltui este de a realiza ca, daca stiti ca aveti o problema cheltuieli aceasta nu este sanatos pentru tine de a avea un card de credit.

Limita de tine sau amicul tau la o valoare a cheltuielilor ce ai ales sa cumparati, cu aceasta este afacerea dvs. si o data în numerar este plecat nu te mai pâna la urmatoarea amandoi de acord asupra.

Concluzie: overspending este un simptom de ceva ascuns care au nevoie sa se dezvaluie a fi vindeca si poate ajunge sub controlul dumneavoastra.

No comments:

Post a Comment