Vanzarea Creante Contul dvs. pentru ameliorarea fluxului de numerar

Ce poate fi, eventual, de rau despre creantelor cont? Pai, asteptând ca acestea sa fie platit de catre clienti dumneavoastra. În timp ce asteptati, creditorii proprii sunt drumming degetele pe masa si achizitie morocanos despre tine plata acestora.

Acest scenariu este sa confruntat, mai devreme sau mai târziu, aproape orice afacere. Subiectul este mai bine cunoscut ca fluxul de numerar. O companie poate fi foarte ocupat, dar de asemenea, foarte numerar saraci. Acest lucru poate parea foarte c
Asume faceti afaceri intr-o industrie unde obiceiul si standard pentru plata facturilor net 60. Aceasta înseamna ca clientii dumneavoastra sa aiba 60 de zile pentru a plati de la data facturii. Cele mai multe vor lua pe deplin 60 de zile, desigur. Acum imaginati-va ca vânzatorii le utilizati astepta de plata în net de 30. Acest lucru înseamna ca au la dispozitie 30 zile pentru a face plati din emiterea facturii. Mai devreme sau mai târziu, aceasta diferenta de 30 zi se întâmpla sa recupereze pâna la tine.

Acest lucru poate parea un scenariu nerealist, ci chiar se va concretiza în fiecare zi. Este de obicei, joaca afara atunci când o [mai mica afacere care v-ar fi] are afaceri cu unul mai mare. Compania mai are de pârghie sa ceara 60 sau chiar 90 zile perioade de plata. Este o luati si lasati-o situatie si întreprinderile mai mici nu îsi poate permite sa lase contul mare trece prin.

Deci, ce puteti face despre acest deficit de finantare? Cum te duci rezolvare despre întârziere între când ajungi bani si atunci cand trebuie sa platesti facturile? Aceasta este o singular problema fluxului de numerar milioane de afaceri fata, asa ca nu simt ca sunteti singur.

întreprinderile Multi face capete întâlni prin vânzarea facturilor lor de o companie de factoring. Pe scurt, procesul este oarecum ca un avans de numerar. Compania de factoring evalueaza facturi aveti si business responsabil pentru plata acestora. Aceasta va va da atunci un procent actualizata a facturii de azi, în schimbul unei taxe si de colectare a facturii plina, atunci când vine vorba de cauza. Un exemplu explica de factoring.

I a face afaceri cu "Big Bad Company". Ele mi datorezi 30.000 dolari, dar nu va plati factura timp de 60 de zile. I datorez 15.000 dolari la creditele mea ca trebuie sa fie platita de 30 zile. O companie de factoring ia o privire la factura si recunoaste Big Bad Company este un pariu bine sa plateasca. Compania de factoring apoi ofera sa-mi dea o reducere de 92 la suta pe factura. Aceasta înseamna societatea de factoring va da-mi 27.600 dolari de azi. Când Big Bad Company plateste factura in 90 de zile, compania de factoring primeste $ completa 30.000.

Beneficiul de a vinde creante contul dvs. va rezolva toate problemele tale fluxului de numerar. Dezavantajul este sa manânci în profitul dvs. un pic. În unele situatii, aceasta este in mod clar un pret mici pentru a plati. În altele, profitul a pierdut este de a ridicat un pret de suferit. Acesta este motivul de factoring este o decizie financiara care trebuie sa fie efectuate de proprietarii de afaceri de la caz la caz. Atunci când lucrarile, acesta poate fi un ajutor imens unei afaceri.

No comments:

Post a Comment