Barclays Review bancare - un aspect impartiale în Barclays Bank

Daca utilizati Barclays Online Banca sau un alt sistem de internet? Aici este o scurta trecere în revista a sistemului lor de a va ajuta sa decideti acest lucru.

Unde sunt localizate?

În timp ce acestea au sediul în Regatul Unit, acestea sunt cu adevarat o "Global" companie. Aceasta ne conduce la unul dintre beneficiile principale ...

Offshore bancar

Aceasta este una dintre caracteristicile unic al acestei banci. Ce înseamna offshore? Pur si simplu este bancar ALTE undeva decât natiu
De ce ai face asta?

Acest lucru face mai usor pentru a profita de ratele valuta. De exemplu, daca aveti de gând sa sa locuiasca în Pakistan, puteti câstiga în continuare dobânda în dolari SUA, cu Barclays bancare online.

Aceasta este o mare avantaj

Puteti, de asemenea, salva, eventual, cu impozite în aceasta metoda. De ce? Deoarece de la banca este în larg, ei va va oferi de interes înainte de impozitare, dumneavoastra nationala este aplicat.

Evident, ratele dobânzii sunt minime asa ca acest isn'ta mare afacere ... dar este ceva sa ne gândim. De asemenea, daca ai trai într-o tara mai riscanta, pastrând exploatatiile într-un neam mai stabil este întotdeauna un lucru bun.

Dar ceea ce despre interfata online?

Exista pozitive si negative cu privire la aceasta. Pe ansamblu, este decent ... dar e un pic cam lent din cand in cand. De asemenea, nu intotdeauna cele mai fiabile din jurul-uneori, le puteti obtine în, uneori nu poti.

Si serviciul clienti?

E destul de bine având în vedere ca este una dintre bancile mari din întreaga lume. Este cu siguranta nu se compara cu o filiala locala orasel unde stii pe nume ... dar, de obicei, va puteti astepta sa obtineti pe cineva pe telefonul cine stie ce ei sînt talking despre.

Recomandata sau nu?

În ansamblu, a plusuri de Barclays bancare online sunt mai importante decât minusuri. Si ei sunt deosebit de recomandat daca doriti sa profite de lor bancare off-shore.

No comments:

Post a Comment