Posturi în în întreprinderi de asigurare

Locuri de munca din societatile de asigurari sunt optiunile profitabile pentru toti profesionistii finantare din India. Cu 15-20 Rata de crestere procente pe an si intrarea companiilor private, Jobs în România au devenit mai exigente. Un facilitati inclusiv un pachet salarial atractiv, stimulente chipes si cresterea carierei de echilibru sunt oferite de cele mai multe dintre companiile de asigurari din India. Oricine vrea sa mearga pentru o treaba buna în sectorul de asigurare poate exercita, de< asemenea, un curs de management care va da un avantaj în piata fortei de munca.

Cursuri de management de asigurare oferite de mai multe institute renumite din întreaga tara acopera legate de nitty-pietricele pentru sectorul asigurarilor, astfel încât studentii sa poata face o idee clara a sectorului si apuca pozitii mai bine, în orice societate de asigurari dupa finalizarea cursurilor. Oricine se poate opta pentru una curs de asigurare dupa absolvire. Unele institute de asigurari de management la testul de admitere India conduita în timp ce unele institute alte selectati studenti pentru curs prin CAT si testele MAT intrarea. profesionistilor care lucreaza poate opta, de asemenea, pentru programele de gestionare a de asigurare în multe institute de oferta, de asemenea, corespondenta si part-time cursuri.

În ceea ce priveste locuri de munca din companiile de asigurari sunt interesate, atât companiilor nationale si internationale de asigurare sunt hotarâri piata locurilor de munca. Unii dintre nume mari în sectorul asigurarilor în România includ Bajaj Allianz Asigurari de Viata Company Limited, Birla Sun Life Asigurari Company Limited, HDFC Standard Life Asigurari Company Limited, Max New York Life Asigurari Company Limited, Tata AIG Life Asigurari Company Limited, Aviva Viata Asigurari Company Limited, SBI Life Asigurari Company Limited si multe altele.

planificare Oricine pentru a face cariera lui sau ei în sectorul de asigurare poate aplica pentru mai multe pozitii. Anumite pozitii pentru care societatile de asigurari în principal angaja oameni sunt dupa cum urmeaza:

. Asigurari Advisor: multe companii de asigurari din India închiriere profesionistilor calificati calitate de consilieri de asigurari. Loc de munca a unui consilier de asigurare este de a servi toti asiguratii a unei companii. Un consilier de asigurare este responsabila pentru asistarea asiguratilor de a alege cel mai bun planurile posibil pentru ei, care sa permita asiguratii sa înteleaga diversele riscuri si de a afla modul corect de a evita riscul.

. Asigurare asociat: Un profesionist finantare interesate în locuri de munca de asigurare pot aplica, de asemenea, pentru pozitia de asociat de asigurari. În general, un colaborator de asigurare este responsabila pentru realizarea de vânzare tinta, creând si mentinând relatia cu clientii, punerea în aplicare diferite scheme promotionale, numai pentru a numi doar câteva.

. Inapoi Suport pentru birou: Orice absolvent de comert care doresc sa înceapa calea lui sau ei cariera în sectorul asigurarilor poate opta pentru functia de suport de back office. Un lucru profesionist ca suport de back office a asumarea responsabilitatilor diverse. El trebuie sa participe la toate interogarile de serviciu legate de clienti, trimite raportul MIS de catre autoritatea implicata, asista echipele la data de log si multe altele.

. Vânzari Development Manager: Sales manager pozitia de dezvoltare în orice societate de asigurare este o recompensa mare pentru profesionistii din domeniul finantelor. Responsabilitatile atasat la pozitia includ identificarea de agentii de asigurari si îi recruteaza, revizuirea performantei echipei, oferind instruire pentru echipa sa, stabilirea obiectivelor, a îmbunatati productivitatea echipei sale si multe altele.

No comments:

Post a Comment