Ce sa fac când banca dvs. trage linia de credit

În timpul perioadelor de credit de afaceri stricte, creditorii sunt mai susceptibile de apel o nota de platit pe cerere sau chiar sa gasiti debitorilor, în implicit pentru tehnica minora. debitori Real Estate ar trebui sa aiba un plan de rezerva pregatita în situatia în care o banca scoate linia de credit.

împrumuturi de afaceri diferi de credite de consum în mai multe moduri. Banci si alti creditori comerciali adesea pactele care necesita o afacere pentru a îndeplini anumite performante si v
Multe credite-linie de credit de asemenea, dispozitii privind cerere, care permite creditorului de a reduce suma maxima disponibile cu nici un preaviz sau pur si simplu a face soldul platit imediat. Desi aceste dispozitii par punitive, ele sunt utilizate pe scara larga în cadrul acordurilor de creditare pe întreg teritoriul Statelor Unite.

Daca banca solicita în dvs. de împrumut sau de linii de credit, primul lucru pe care ar trebui sa faceti este sa luati o respiratie adanca si Imaginati-va ca pe cealalta parte a biroul bancher. Creditorii stie ca majoritatea debitorilor, nu se poate scrie doar o verifice si sa plateasca linie de credit; altfel nu ar avea nevoie de una. Bancherii au doua lucruri în mintea lor: de a obtine dvs. de credit platit si pentru a mentine dvs. de credit de pe Lista bancii restante.

Care a spus creditorii nu sunt susceptibile de a bloca pe garantie, daca nu prezenta semne extraordinare ca afacerea ta este lichidarea rapida a garantiei sau compromiterea de altfel abilitatea de a rambursa. Cele mai multe creditorii vor colabora cu dvs. de a gasi o cale de a achita împrumutului.

One creditorii tehnica obisnuita de utilizarea atunci când încheie o linie de afaceri de credit este de a înfiinta o parte sau toate soldul într-o nota pe termen lung si va permit sa plateasca nota de off peste una-trei ani. Acest lucru nu poate fi o optiune buna pentru tine, daca afacerea dvs. are nevoie înca o linie de credit, deoarece exceptia cazului în care linie de credit este negarantate, nu va fi capabil sa angajamentul garantiei unui alt creditorului.

Daca aveti presold unitatilor într-un de dezvoltare sau au venit din chiriasi inchiriere veti putea sa înfiinteze un acord de finantare cu o companie de factoring. societatile de factoring sunt firme comerciale finantarea acestui finanta conturile dumneavoastra pentru o taxa de încasat. Tarife si conditii variaza semnificativ între societatile de factoring, dar daca ai dreptul de magazin, aceasta metoda de finantare pot fi accesibile, mai ales atunci când, în comparatie cu costul de pierderea unor oportunitati de vânzari.

Daca alegeti sa utilizati o companie de factoring ti faci temele. Asigurati-va ca ati citit acorduri ale companiilor juridice în fata sunteti de acord sa faca afaceri cu ei. Întelegerea tuturor taxelor asociate cu factoring.

Mai bine companiile de factoring aveti Easy-to-citit, cu costuri acordurile de câteva suplimentare. Numeroase companii de fapt, folosind gasi o companie de factoring de capital lor de lucru este mai usor, chiar daca mai scump, decât o banca linia de credit.

Daca aveti actiuni imobiliare este posibil sa utilizeze o combinatie de masuri de împrumut doua: of-o linie de credit de factoring de încasat conturi ca garantie, si un capital imobiliar refinanteze de capital de lucru permanent.

Modalitati în care poate îmbunatati de credit

Sunt urmatoarele zone care fac cele mai diferenta de credit în profilul dvs. de afaceri.

- Plata la timp.

- Asigurarea toate experientele relevante de comert sunt reprezentate.

- Pastrati finantelor personale în stare buna.

- Verificati profilul dvs. credit afaceri pentru precizie.

- Pastrati dumneavoastra financiare, datoriile jos.

Contribuie la afacerea dvs.

Unii manageri de credit prefera rapoarte detaliate, cu o multime de sprijin de informare, care sa le permita sa evalueze riscul bazeaza pe un cadru mai larg de referinta. Dezvaluie cât mai multe informatii despre afacerea dvs. dupa cum puteti asigura unui raport mai robusta. De asemenea, a face afaceri cu firme care stiti ca raportul frecvent experientele lor în construieste profilul tau. Tine un ochi pe indicatori financiari cheie în raportul dumneavoastra pentru a vedea cum se compara cu alte companii din industrie.

No comments:

Post a Comment