Ia Inapoi controlul finantelor dvs.

Când vine vorba de bani, de control este totul. Ati observat cat de afara-de-control toata viata ta pot parea atunci când sunt de pana la urechi in datorii? Se poate paraliza aproape de alte parti ale vietii tale. Sunteti stresat. Nu te poti gandi, nu poti dormi si tu groaza plata facturilor sau controlul soldurile dvs. de cont.

Stii de ce?

Pentru ca esti permitându-va controlul finantelor. Ai renuntat de control. Dar finantelor pur si simplu nu se pot rula. Nu poti ignora situatia banii.
L-am auzit spuse de multi consilieri financiare ca, odata ce sunteti în masura sa controleze finantele dumneavoastra, tot restul vietii tale vor cadea în ordine. Asta este pentru ca acelasi auto-control le utilizati în gestionarea banii vor afecteaza alte aspecte din viata ta. De exemplu, cei care traiesc frugal traiesc de multe ori destul de îngrijit. Ei au dat seama ca tot ce au propriile costurile de bani. Ei accepta responsabilitatea si sa aiba grija de bunurile lor. E ciudat cum banii pot afecta multe aspecte ale vietii noastre.

Ce trebuie sa faci este gasi o cale de a obtine înapoi de control. Puteti face acest lucru, pur si simplu prin luarea de grija de dvs. finantelor in mod regulat. Te întrebi cum veti plati facturile dumneavoastra sau a scapa de datoria dvs.? Nici un raspuns?

Nu exista nici un raspuns pâna când stai jos si pentru a gasi unul. Trebuie sa te uiti bani putin în cazul dvs. este cheltuit. Trebuie sa te uiti sincer la suma datoriei aveti. Pâna când veti obtine o imagine de situatia financiara, nu vei mai gasi bani ai nevoie la plata facturilor sau iesi din datorii. Sunteti de viata orbeste.

Ar trebui sa stiti în fiecare zi exact cât de mult bani ai. Acest lucru dureaza câteva secunde. Doar stai jos un pic în fiecare noapte si sa scrie lucrurile la dvs. de verificare registru de cont. Acest lucru nu doar va ofera controlul, ea face în asa fel încât nu poti ignora pur si simplu cât de mult bani tu chiar au lasat.

Va trebui sa gaseasca un buget care functioneaza pentru tine. Acest lucru va ajuta stiti unde va banii, atunci când trebuie sa mearga si unde doriti sa mergeti. Sa tineti cont de ceea ce, pur si simplu sunteti de cheltuieli si sunt responsabil pentru aceasta. Când vezi ca puteti reduce intr-o anumita zona, o fac. Asta e tot ce nu exista la el. Exista multe metode diferite de buget. Cheia este de a gasi una care lucreaza pentru tine.

Când sunt controlul finantelor dumneavoastra, sunteti în stare sa iesi din datorii, cu exceptia pentru viitor si de a gasi ceva bani pentru lucrurile într-adevar doriti. Ea nu a lua o multime. Dupa prima saptamâna sau asa de imaginind lucruri, probabil ca vor cheltui doar cinci la 30 de minute o seara de lucru asupra finantelor dumneavoastra. Sigur ca bate îngrijoratoare toata noaptea.

Preia controlul asupra situatiei banii. Nu doar griji si uza. Scrie un plan bazata pe ceea ce se întâmpla cu adevarat cu banii. Start a lua masuri de a iesi din datorii si sa economiseasca pentru viitor. Crede-ma, atunci când sunt de datorii viata dumneavoastra financiara va fi mult mai usor controlate. Prin luarea înapoi de control, luati viata ta înapoi.

No comments:

Post a Comment