Dakota de Sud Money nerevendicate - zeci de milioane si în crestere

Felia de pâine în partea de jos sandwich Dakota este bine cunoscut ca acasa la Mt. Rushmore, dar SD este ceva la fel de exploatatie valuably, dar mult mai putin cunoscute. Biroul Vistiernicul statului detine in prezent zeci de milioanele de dolari in Dakota de Sud money nerevendicate care apartine rezidenti ai statului. Cu unul dintre populatiile mai mic stat din natiune, cetatenii SD au foarte bune cote de descoperire bani datorate de acestea, daca stiu unde sa caute.

Intensificat eforturile< de stat sa reuneasca pierdut bani cu proprietarilor de drept au ajutat da înapoi cu o medie de 2.2 dolari anual în ultimii ani, dar marea majoritate înca merge unreturned, ca o medie de 6.7 milioane dolari se întoarce la starea fiecare an. Acest lucru înseamna ca, în esenta, fondul de stat creste cu circa 5 milioane dolari anual. Deci, în timp ce Trezorier statul nu ofera în total solide, este rezonabil sa se presupuna ca acestea sunt care detin cel putin zeci de milioane.

La învatare prima despre proprietate nerevendicata, marea întrebare majoritatea oamenilor au este - Cum pot oamenii abandoneze eventual ca banii mult? Exista o varietate de motive, dar cred ca exista sau nu sunt cu adevarat zeci de miliarde pentru ia în întreaga tara. Mai des decât nu, desi, este fel de simplu ca nu notificarea oricine o adresa expediere corecta. Odata un cec de niste sort este returnat un detinator activ, sau o titularul pierde simplu contact cu proprietarul, aceasta începe o perioada "somnolenta". Perioada somnolenta este un perioada de timp care trebuie sa treaca înainte fondurilor sunt hotarâte sa fie abandonate sau "nerevendicata", si apoi predat statului pentru siguranta.

Exista o varietate de tipuri de conturile care pot deveni fonduri nerevendicate daca stânga latente pentru o perioada destul lunga de timp, dar site-ul Trezorier statului listele urmatoarele ca cele mai comune: "conturi economii, conturile verificarea, salariile neplatita sau comisioane, stocurile , actiunilor subiacente, dividende ONU-incasate, depozitele client sau platilor suplimentare, certificate de depozit, solduri credit, restituirilor, ordine bani, politicile varsat asigurare de viata, ONU-incasate controale beneficii, si certificatele cadou. " Fiecare dintre aceste tipuri cont a este perioada proprii somnolenta unic. În South Dakota, aceste perioade gama la 1 an la 15 ani, în functie ce fel de activului este fiind tratate cu.

Desi majoritatea cetatenilor sunt complet în întuneric despre bani lipsesc datorate persoanelor de guvern, câteva sunt constienti de aceste fonduri. Dar chiar si cele care sunt constienti au în general nici o idee despre cum sa caute în mod adecvat pentru ei si ia înapoi ceea ce le apartine. De inceput, doar câteva site-uri nerevendicate de cautare au o evidenta exacta în baze de date, si chiar mai putine au înregistrari oarecum recent actualizate. Cu milioane fiind transformat peste fiecare an, raspândi mii de conturi, stat pur si simplu nu poate actualiza înregistrarile în timp real, lasând oameni care cauta listari care sunt adesea foarte incomplet. Aceasta problema este înmulteste când am factor în perioadele somnolenta variind ceea ce înseamna ca obtinerea nici rezultatele pe zile ar putea fi înselatoare daca un activ special nu se datoreaza fi predati starea pentru un alt an, sau numarul de ani.

No comments:

Post a Comment