Finantarea Colegiul California - Arnold spune ca nu

Se pare ca faimoasa "Terminator" în filme devine acum celebru nu atât de (guvernator), "Terminator" pentru subventii de la marile universitati din California. Taxa de scolarizare California, programul de finantare pentru toti elevii este citata pentru unele sprijina reducerea majore de guvernatorul Arnold Schwarzenegger acum. Schwarzenegger are faima de a fi în filme jucând rolul din "Terminator", iar linia de faimoasa sa "I'll be back" sensul ca el ar fi acolo pentru a salva eroina este tras ni
Studentii care se bazeaza pe elev cererea de finantare din California program care pentru unele dintre ele ea va fi imposibil sa completeze grad lor, daca li se refuza de mult fondurile necesare. Ce este acum "Terminator" guvernator gandit întrebare adresata de multi oficiali de la Universitatea. Una dintre schimbarile cele mai semnificative ar fi nu ofera bani pentru majorarea de scolarizare pentru cei care sunt deja în mijlocul program de educatie a acestora. Guvernatorul planuri de abandonare a studentilor in curs mijlocul provocând panica si revoltelor a sistemului de acordare întreg. Universitatea din California si California State University sunt Pregatirile pentru majorarea rate 10% în scolarizare student.

În anul 2000, legislatia din California au garantat de mijloc si studentilor cu venituri reduse care îndeplinesc benchmarks anumite compensatiilor financiare si academice aproape completa a taxelor lor, care au escaladat brusc în ultimii ani. Guvernatorul de 87.5 milioane dolari la reduceri propus este de aproximativ 10% din ceea ce colegii Cal necesitatea de a ajuta pe cei scazut pentru elevii cu venituri medii sa ramâna în scoala. Guvernatorul sustine el îsi da seama cât de dificil acest lucru se întâmpla sa fie pe multi oameni, dar din moment ce legislatia a refuzat sa treaca solutia necesara cuprinzatoare a programelor de finantare de stat este pur si simplu în criza de bani. Este mult mai bine sa faca reduceri bugetare decât de a porni de împrumut de la guvernul federal.

Aceasta este opinia exprimat de Schwarzenegger declarat purtatorul de cuvant al acestuia si în propriile sale cuvinte el sustine ca "a întelege cât de greu acestor reduceri va fi" dar el este responsabil pentru conducerea de stat prin criza economica si trebuie sa faca ce este mai bun pentru stat ca un întreg. Rationamentul spatele bucati guvernatorului sens pentru legislatiei; însa, elevii sunt înca ramas fara nici un ajutor în finalizarea parcursul lor de studii câstiga acest grad final.

No comments:

Post a Comment