Rambursare dvs. ipotecare sau de inchiriat cu cardul de credit? - Daca da, atunci acest Citeste

Mai mult de un milion de locuitori din Marea Britanie s-au folosit cardurile de credit pentru a acoperi rambursari ipotecar sau inchiriere a acestora în cursul anului trecut, potrivit unui sondaj recent de catre organizatia de YouGov de votare.

Aceasta echivaleaza cu aproximativ 6% din 17m rezidentilor în Marea Britanie care platesc, fie unui credit ipotecar sau inchiriere, cu 7,5% din 18 - 24 de ani admiterea la utilizarea lor de carduri de credit acest fel.

Cifrele sugereaza ca pentru pr
Conform Adam Samson, director executiv de caritate Shelter locuinte, care a comandat sondajul, numarul de rezidenti din Marea Britanie fiind obligati sa utilizeze ", pe termen scurt, costul ridicat de împrumut" metode de a tine pasul cu rambursari este "cresterea rapida".

Adapost linkuri aceasta problema la criza recenta globala a creditelor, care a ridicat ratele dobânzii pentru debitori mai multe.

Studiul a constatat ca barbatii erau mai predispusi sa utilizeze cardul lor de credit în acest fel, comparativ cu femeile, cu 7% dintre barbatii admiterea la acesta, comparativ cu 6% dintre femei.

De asemenea, a constatat ca în Midlands rezidenti si Tara Galilor erau mai predispusi sa ia astfel de masuri de a pastra un acoperis peste capetele lor, cu 9% a face acest lucru, comparativ cu doar 3% din rezidentii scotiana.

Motivul pentru care aceste practici pot fi atat de riscante este ca carte de ratele dobânzii de credit sunt de multe ori mult mai ridicate decât cele anexate la credite ipotecare.

In medie, cele mai multe companii de carti de credit responsabil între 15% si a interesului de 18% anuala, aproape dublu ca costul chiar si cele mai scumpe credite ipotecare, cu unele reclamantele rau de credit de plati cât mai mult de 40%!

Chiar si mai alarmante, studiul a constatat ca cei mai multi oameni au fost de retragere a chiriilor sau a ipotecilor platile din conturile lor de card de credit, astfel cum a apposed a plati asociatiilor de locuinte direct.

Adapost adauga ca acest lucru este o problema "uriasa", care este probabil sa continue atâta timp cât preturile locuintelor continua crestere.

No comments:

Post a Comment