Conturi de afaceri medie de afaceri

conturi afaceri sunt la fel de simplu sa gestioneze cum conturile periodice curente, dar vin cu câteva extras - unele bun, iar unele nu asa de bine. Aici vom arunca o privire sub capota bancar de afaceri. Sigur în legatura cu finantare de afaceri? Ne explica ce înseamna, de ce îl încaseaza, iar ceea ce sunt bune pentru mediul de afaceri.

De ce ar trebui sa am un cont de afaceri?

Daca sunteti desfasoara o activitate independenta si a propriilor intreprinderi propriul ati putea sa luati în c
mai multe conturi de afaceri ofere pachete de software proiectat pentru a lovi cu piciorul-a începe dvs. de pornire. Utilizarea pachetelor corporative calculator va poate ajuta sa structura de afaceri in conformitate cu strategiile pe termen scurt si pe termen lung. Atunci nu este de Internet de curs si facilitati de telefon-bancar. Bancare prin telefon sau online, va permite sa îsi plateasca facturile si efectua transferuri de la un interval care va convine. Dupa toate, în picioare într-o cozile bancar este ceea ce am facut în anii 1990.

Probabil cel mai mare bonus sa fie câstigata de a avea un cont de afacere este administratorul dvs. de cont foarte proprii. Un manager de cont poate fi de o valoare enorma pentru afacerea dumneavoastra. Un manager de cont buna poate oferi de ani de experienta în relatiile cu finantarea întreprinderilor si poate sugera modalitati de a obtine afacerea dvs. plina expansiune. Orice în valoare de sare îsi va dubla, de asemenea, ca un consultant de afaceri atunci când aveti nevoie de avizul unui expert Account Manager. Pentru mai multe informatii privind conturile afacerii a vedea link sub.

Exista taxe?

Conturile de afaceri suporta multe dintre taxele aceeasi conturile curente regulate. Vi se poate deja familiarizat cu taxele pentru debitarile directe neremunerate, returnate controalelor sau depaseste o limita de descoperit de cont. Acest gen de cont va penaliza probabil sa pentru oricare dintre aceste, plus cateva mai mult pentru o buna masura, ca de exemplu plata la controale, de exemplu, sau efectuarea transferurilor de bani.

Cum voi fi taxat?

Cum veti fi taxat va depinde de cazul în care aveti un cont de afaceri. Puteti plati taxele pe baza de unu-de-unul sau, alternativ, pe un termen lunar sau trimestrial. Unele banci va pune în aplicare doar o taxa atunci când o anumita suma a tranzactiilor a fost depasita.

Cum pot evita taxele?

Cea mai buna modalitate de a evita costurile inutile, este de a întelege regulile. Ar trebui sa convina împreuna cu banca dvs. de la bun început ce, de ce si când va fi oprita. Bazat pe aceste cunostinte care le puteti implementa practici bancare, care vor evita cele mai multe sau cel putin cel mai rau fel de taxe.

Câteva sfaturi:

1) Luati în considerare de Internet banking, ca modalitate de a evita taxele la tranzactiile si transferuri banesti.

2) Folositi debite directe si ordine de plata atunci când este posibil - tranzactii automatizat suporta costuri foarte putine fortei de munca.

3) Evitati utilizarea controalelor.

Cum deschid un cont de afaceri?

Conturile Odata ce au comparat de afaceri si-au gasit pe cel potrivit pentru afacerea dvs., sunteti gata de a deschide un cont. A deschide un cont de afaceri aveti nevoie de:

Certificatul de inregistrare (societati cu raspundere limitata)

ID-ul

Lista persoanelor autorizate pentru a co-semna controale

Daca sunteti o afacere de pornire s-ar putea sa vi se ceara sa introduca un plan de afaceri. Deschiderea unui cont afaceri sa nu fie dificila.

Cum pot împrumuta pentru afacerea mea?

Daca afacerea dvs. are nevoie de un flotabilitatea pic acesta poate fi timp pentru o injectie de lichiditati. managerul contului dvs. ar trebui sa poata sfatui care potriveste cel mai bine optiunea credit cerintele dumneavoastra. Când aveti nevoie sa gasiti bani suplimentare pentru companie, va poate considera una dintre urmatoarele:

Un descoperit de cont - un descoperit de cont de afaceri va permite sa ramburseze bani imprumutati de la un timp care ti se potriveste si iti poate da flexibilitate financiar atunci când aveti nevoie cel mai mult.

Descoperit de cont, cu toate acestea, poate fi amintit în orice moment, asa ca niciodata nu este recomandabil sa se scurga complet, de fonduri.

credite de afaceri - s-ar putea considera un împrumut, daca aveti deja un descoperit de cont sau aveti nevoie sa împrumute mai mult decât un overdraft-ar permite. Împrumuturile sunt de acord pe un termen de rambursare astfel incat banca nu poate aminti suma preaviz de moment. Un împrumut afaceri va fi în toate probabilitatile, sa fie asigurate împotriva casa ta de spatii comerciale.

Subventiile guvernamentale - sunt special adaptate la Start-up-uri si întreprinderi fara securitate. A se vedea linkul de mai jos pentru detalii despre cum sa aplice pentru o întreprinderile mici de împrumut Schema de garantare.

Conturile Pentru informatii de afaceri click

No comments:

Post a Comment