Copii Colegiul directionate Utilizatori noul card de credit

Ai un fiu sau o fiica în colegiu? Daca este asa, probabil, le-am fost bombardat cu oferte carte credit.

Emitenti de carduri de credit sunt, oferind o varietate de stimulente de a atrage studenti în deschiderea de conturi. Ei nu doar mail pentru a le, au înfiintat tabele în care elevii colegiului aduna si a da totul, de la animale la cupoane umplute pizza CD-uri de a obtine copii sa completeze o cerere - chiar acum.

Si copiii fiind copii, studenti ori mergeti mai departe si o fac doar pentr
Avertizeaza student your colegiu despre asta - pentru ca aceasta forma completarea cerere nu ar putea fi în interesul lor. Într-adevar, acesta ar putea fi costisitoare pentru ei (sau tu!). Unele dintre aceste carduri va veni cu o taxa anuala voinic - adauga ca prima "taxe" pe cardul lor de noi. Altii vin cu taxele lunara - unii ca fiind mai mare cu 20 $ pe luna. Unele au pe ambele.

student dumneavoastra poate sa fie pentru o soc când el sau ea deschide prima scrisoare de la compania de carduri de credit si gaseste o situatie care prezinta un nou echilibru lânga situându-100 dolari - în schimb pentru pizza sau ursuletul de plus.

Având un card credit pe o parte este de multe ori un lucru bun pentru o studenta, dar cartela ar trebui aleasa cu grija.

Mai întâi, daca cardul va fi în numele studentului, numai a lua o copie a raportului credit lor de a vedea scorurile lor. De acolo puteti determina daca ele vor fi eligibile pentru creditul "bun" cartela sau va trebui sa înceapa cu un credit "saraci" carte. Daca ei am financiare a avut unele probleme, va trebui sa înceapa cu un card securizat, dar folosind-o bine vor ajuta sa construim un rating de credit mai buna.

Odata ce a decide care cardul este cazul, faci temele. Sau, de preferinta, ajunge student ta de a face temele asa ca el sau ea va fi foarte constient de diferentele si modul de a face o alegere de sunet.

Compara taxa anuala (daca exista), taxele lunare (daca exista), a ratei dobânzii, linia de credit disponibile, si a politicilor. De exemplu, nu dobânzilor începe din ziua de taxa, sau va fi acolo nu dobânzilor când contul este achitata integral în fiecare luna?

Dupa aceea, uita-te la recompense - cadouri fie ele pentru a face cerere, punctele fata de cadouri mai târziu, sau Cash Back.

No comments:

Post a Comment