The FDCPA slaps Restrictii privind Colectoare Bill

Targul Datoria Colectia Practices Act (FDCPA) este un sectiune a Consumatorului SUA credit Protectia Actul. Intentia legii este a opri hartuire datoriei. Acesta fost adaugat la Consumatorului credit Legea Protectiei în 1978. Limitele FDCPA cum afaceri colectare agenti conduita si defineste drepturile consumatorilor "în abordarea cu colectori factura. Se atribuie, de asemenea, sanctiunile si caile de atac pentru atunci când încalca aceste drepturi.

În primul rând, FDCPA limitele de moduri în c
Agenti de colectare trebuie sa înceapa contactul acestora cu un consumator în mod special. Acestea trebuie se identifice ca colectori factura si spun ca vor utiliza orice informatii le obtin în colectare datoriei. Ele trebuie sa informeze asemenea consumatorii ca au dreptul sa litigiului datoriei.

Urma notificarii primirea a dreptului la litigiu datoriei, consumatorul poate solicita verificarea datoriei termen de 30 zile. Raspunsul colector lui Bill trebuie sa contina suma datorata si numele creditorului si adresa.

Exista limite privind modul in care oamenii de colectare a facturilor poate comunica cu consumatorii prea. Acestea nu pot denatureze valoarea datoriei sau utilizarea înselaciune pentru ao colecta. În special, ele nu pot impersona un avocat sau politist. Ele nu pot folosi profanitate, sau apela în mod repetat cu intentie deranja, abuz, asupresc, sau hartui. Ei nu pot sa ameninte o actiune în justitie ca nu intentioneaza sa faca, sau nu sunt permise sa faca.

Un consumator care devine tinta unui colector de lege putea trimite o cerere scrisa sa înceteze de comunicare. Aceasta cerere este cunoscut ca scrisoarea o picatura "mort". La primirea aceasta cerere, un colector factura este obligata sa opri comunicarea cu consumatorul, cu exceptia prin litigii.

Colectia personalului agentie sunt restrictionate în a spune parti terte despre datoriei. Mai precis, ele pot oferi doar informatii despre datoriilor catre avocat consumatorului sau sot. Ele nu pot contribui de informare a consumatorilor la o datorie "rele" lista neagra. Asemenea ele nu pot comunica prin card post sau identifica o anunt colectarii datoriilor pe plic.

Uneori, avocati obtine implicate în chestiuni colectare datoriei. Daca un consumator angajeaza un avocat datoria corect sau faliment avocat care sa îl reprezinte, colectorul de proiectul de lege trebuie sa comunice, prin avocat, si nu cu consum direct. În cazul în care caz nu merg la tribunal, acesta trebuie sa fie în cazul în care consumatorul a semnat contractul, sau daca el sau ea traieste.

Comisia Federala pentru Comert au competenta de a pune în aplicare FDCPA. Totodata, un consumator individuale pot depune o actiune în justitie împotriva unui colector de datorie care încalca legea. The FDCPA prevede despagubiri statutare de pana la $ 1000, în plus fata de onorariile avocatilor si despagubiri reale.

No comments:

Post a Comment