Dificultatea de a iesi din Recesiunea - Cu privire la "ultima picatura 'Revisited

Sa ne amintesc de zile, în septembrie 2008, când a lumii financiare a fost aruncat în soc. Lehman Brothers Capitalizarea de piata a construit peste 200 de ani au fost redusa la "moloz 'peste week-end, restul lumii simtit efectul sau de unda de soc din cauza de consum si de panica. Un moment care au fost în ceasca-în-mâna, un alt moment nici un ajutor si momentul urmatoare (numai trei zile), au fost peste margine. Problema aici nu este ceea ce a început-a lungul anilor, dar "ultima picatura".


Unul nu a putut uita cum principiul pietei traditionale de lucrari, toate lucrurile sunt egale:

Cererea si oferta * determinarea preturilor;

* Pietele raspunde pozitiv la rapoarte favorabile, stiri, sau predictii; opusul este, de asemenea valabil si pentru rapoartele negative de cele mai multe ori, daca nu tot timpul;

* Consumatorii de declansare a cererii de încredere, care la rândul sau, declanseaza de aprovizionare;

* Oferta încurajeaza productia care va oferi de locuri de munca cu bani în buzunarele noastre si alimente pe mesele noastre;

* Ciclul se repeta.

Simplist!

Ca o ilustrare, piata traditionale (afaceri) principii poate fi asemanat cu un trup de om si "spiritul" in spatele principiile traditionale de afaceri este încrederea consumatorilor. Asa cum un om poate fi pronuntata atunci când spiritul paraseste trupul face acest lucru lipsa de încredere a consumatorilor ucide scrisoare foarte în (de afaceri).Astfel, facând principiile afaceri nici efect.

Literalmente, daca va ridic etaje pe o catarare de construire a unei scari (presupunând ca acesta este singurul mijloc), bun-simt va indica faptul ca te jos pe scara în ordine inversa. Aplicarea aceasta analogie simpla a recesiunii, este suficient sa spun ca din moment ce ne-am urcat în încurcatura prin pierdere de încredere (panica), am putea foarte bine iesi prin construirea de încredere a pierdut (de panica).

Prea usor si nu-manual de testat!

Cel putin exista un scriitor moderne de management financiar care împartaseste acest punct de vedere. Scriind despre "prezice esecul companiei, Williams (1987) citeaza ceea ce este cunoscut sub numele de" auto-îndeplinirea profetie "argument ca un neajuns severe tehnici de predictie. Sa argumentat ca prezice esecul unei companii grabeste esecului, deoarece partile interesate ca furnizori si finantatorii vor reactiona negativ de pierderea de încredere, ca urmare a predictii negative.

De ce este atunci ca nu putem sa iesim din aceasta recesiune de a face opusul, adica reconstruirea încrederii consumatorului?Raspunsul este pur si simplu, deoarece este prea simpla si usoara.

Cu toate acestea, încrederea consumatorilor este cunoscuta de a afecta modul în care piata se comporta si pentru ca cererea conteaza.Acest lucru nu este de a sugera ca liderii de afaceri ar trebui sa fie (stânga a fi) imprudenta în operatiunile lor; cu siguranta ar trebui sa fie în sus si de a face, straduindu-se sa construiasca afacerile lor si sa pastreze economia în miscare. Criticii, comentatori precum si analisti sunt doar fiind îndemnate sa fie mai constructiv în criticile si comentariile lor precum si sa fie mai optimisti în loc de a fi prea pesimist si opri portraying "imagine sumbra" ne aud si citesc în mass-media toate timp.

Ne trebuie mai multe cuvinte pozitive din liderii nostri, expertilor si guru oras precum restul ne sa ne iasa din aceasta recesiune în loc de cuvinte negative auzim cele mai multe ori dupa ceva pur si simplu pleaca marca.

Având în vedere faptul ca de peste 3000 miliarde dolari au fost instituite ca un pachet de stimulare nivel global, ceea ce este costul de "a pune în cuvinte pozitive"? Acest lucru nu este de a solicita expertilor în materie financiara sa minta pentru noi, dar este doar un alt mod de a ne cere sa-si revizuiasca principiile economice traditionale în aceasta recesiune si cautati în alta parte suplimentare de back-up. Acolo este "teama" de a fi fanteziste marca, iluzionist sau joker.

Exista o multime de plângeri ca, metodele asa-numite traditionale, care a lucrat în anii 1930 si-au pierdut eficacitatea lor si nu sunt prezent lucru, în ciuda faptului ca aceste pachete de stimulente sunt cunoscute pentru efectul iau, de obicei între 3-6 luni.Sa ne dea o sansa gândirii pozitive, care pot traduce în încrederea consumatorilor pentru a ne scoate din aceasta recesiune.

În realitate, acesti comentarii negative si reclamatii circula între bancherii orasului, academicieni si politicieni, care alcatuiesc câteva, iar majoritatea oamenilor obisnuiti de pe strada va reactiona pentru a le negativ din cauza pierdut încrederea în piata. Astfel, acesti comentatori ", care sunt în minoritate, dar puterea cauza opozitiei atât de mult în limbile lor cauza probleme grave pentru majoritatea populatiei; principiul 80 / 20 la locul de munca.

Planificare si prognoza sunt fara îndoiala nestructurate în ciuda cat de sofisticat instrumentele solicitat, pregatindu-le; acestea nu sunt înca si implica anumite altcuiva predictii. Fiind pozitive pe baza planurilor si previziunilor will produce unele de energie necesare pentru a le continua.

Nu sunt de acord cu mine? Cititi urmatorul text poveste "Bancile sunt înca scurt de miliarde", raportate în London Lite of marti, 2009-04-28 P32 Duncan de Hugo "spera ca aceasta criza bancara a fost apropie de astazi au fost întrerupte pe fondul semne putea avea nevoie de miliarde mai mult de salvgardare lor viitoare. stocurile bancare au raliat brusc în ultimele saptamâni, ci au fost pe diapozitiv din nou astazi pe teama (sublinierea mea) asupra finantelor din industrie. Retragerea venit dupa ce gigantii bancar american Citigroup si Bank of America s-au spus ca au nevoie de capital mai mult pentru a se amortiza împotriva pierderilor viitoare potentiale în conformitate cu o recesiune severa si prelungita ...Ambele (conducatorilor acestora sef) nu sunt de acord cu concluziile preliminare de catre Rezerva Federala ...Orice banca a declarat ca are nevoie de mai mult capital va fi dat sase luni pentru a ridica de la investitorii privati, institutii financiare sau guvernul Statelor Unite ... pe ambele maluri au pus de sute de miliarde de dolari în active toxice protectie guvern ".

Ce urmeaza? Pe la voi toti.Trage concluzii proprii. As vrea sa stiu ce te gândesti.

În opinia mea, aceasta ar putea fi dificultatea de a iesi din aceasta recesiune mai devreme decat mai tarziu.

No comments:

Post a Comment