Ce sa se astepte la un cont curent

Din timpuri imemoriale, bancile au fost întotdeauna oferind conturi curente pentru clientii sai. Aceasta tip de cont are o varietate de caracteristici, care pot satisface nevoile unice ale fiecarui individ, însa aceasta nu înseamna neaparat ca toate sunt similare. Ei au rate diferite dobânzilor si onorarii, iar aceste toate depinde tranzactiile le face si caracteristicile tu folos.

Mai jos sunt aspectele care au nevoie sa fie în considerare atunci când sunteti în cautarea pentru un cont curen
Instant de debit facilitate. Aceasta caracteristica a unui cont curent permite clientului sau sa efectueze operatiuni lor cu regularitate foarte convenabil si hassle-free. Nu trebuie sa vizitati banca sa retraga si sa plateasca pentru facturile lunare si alte datorii. Tot ce trebuie sa faci este de a face un acord cu banca pentru a face platile automate pentru tine. Aceasta caracteristica va împiedica sa va lipseste datele de scadenta si sa suporte sanctiuni ca urmare a întârzierii efectuarii platilor.

Conturilor curente taxe. Este practic daca cautati conturilor curente care poarta o mica taxa sau nu redeventa la toate. Bancilor aplice obicei interes pentru depunatorilor cont Business ca folosi facilitatea overdraft sau trimite bani strainatate.

Exista banci care percepe taxe lunare sau taxa de tranzactie si este bine sa ne întrebam ce aceste taxe sunt pentru. Nu concentreze pe o banca unica, ci în schimb, ar trebui sa uite pentru altii care le oferim la o rata inferioara.

Interesul pentru banii tai. Unele banci atragerea clientilor prin acordarea interesele despre Afaceri conturile conditia ca acestea nu scad sub echilibrul minimul necesar. Veti fi taxat daca contul dvs. merge sub minimul ca aceea este important sa monitoriza întotdeauna contul dvs.. Pe de alta parte, va castiga un interes daca sunteti în masura sa mentina balanta contului.

The descoperire de cont facilitate. O descoperire de lucru se poate întâmpla daca ati calculat gresit retragerilor dumneavoastra sau cheltuieli care depasesc soldul disponibil. Facilitatea de descoperit de cont este foarte util în acest caz pentru banca va acoperi suma care le-ati descoperit de cont. Valoarea specifice poate fi fie platita în rate lunare sau în totalitate.

Cu toate acestea, facilitatea de descoperit de cont nu ar putea fi folosit de toata lumea. Cei care pot prevaleze de aceasta caracteristica sunt cei care au un scor de credit ridicat si caror venit apartine unui paranteza anumite stabilite de banca.

Online bancar facilitate. Cu aceasta caracteristica, puteti monitoriza contul dvs. 24/7. Daca doriti sa efectua anchete, puteti ajunge simplu le prin hotline lor client service sau prin intermediul un e-mail. Puteti face si tranzactii online, cum ar fi transferul de bani si de plati facturi, chiar din propria casa.

No comments:

Post a Comment