Ce este skimming

De a vorbi de neajunsuri de carduri o alta forma este frauda de a face copii ale informatiilor stocate pe cardul de credit, de asemenea cunoscut sub numele de "skimming". Acest lucru a devenit deosebit de popular pentru aceia care fac activitatea furtul altor popoare de informare financiara si care o utilizeaza. De fiecare data când l-ai lasat carte de credit a dumneavoastra lasati-va pe mâini, tu a alerga riscul de patrundere cardului.

În general, skimming apare într-un loc public, cum ar fi< un restaurant, magazin, sau magazin de retail. Oricine este necinstit si în afacerea de frauda, precum un casier sau chelner putea betivan cartela de credit pentru plata serviciilor lor si apoi fara stirea sa te betivan a doua oara într-un dispozitiv cunoscut ca un separator ". Un separator este un dispozitiv mic, care este similar de marimea unui pager care are un slot, acesta este cumparat foarte usor pe internet. Ceea ce face este ca va înregistra informatii stocate pe un card credit (benzi magnetice) si se va face acest lucru foarte repede. Apoi, informatia ca acesta înregistreaza este transferata hoti, care va pune apoi informatii la un card de credit, care este contrafacut.

Aceasta, în esenta, înseamna ca banii se afla acum în mâinile hotilor. Nu este doar un mod de a împiedica aceasta actiune si ca este de asigurati-va ca întotdeauna un ochi ascutit pe cardurilor de credit. Skimming are, de asemenea cunoscut sa aiba loc la bancomate diverse nesupravegheate, precum cele din cadrul unui mall. Cardul dvs. de credit ar putea deveni blocat în bancomat sau facut în asa fel încât sa crezi ca ATM-a pastrat cartea de credit pentru un motiv oarecare, dar în realitate, hotul a introdus ceva în cadrul ATM în eforturile de a fura cardul, împreuna cu o aparat de fotografiat care a inregistrat numarul PIN.

Este important sa devina extrem de constiente a împrejurimilor si sa pastreze si închide ochii la împrejurimile dumneavoastra. Asigurati-va ca, daca vreodata pastreaza ATM cardul asta, se prezinte imediat la instanta bancar sau card de credit companie. În plus, ar trebui sa se asigure ca fiecare situatie card de credit le primiti, aveti sa examineze cu atentie it pentru ceva care nu ar trebui sa fie acolo. Asigurati-va ca pastrati toate limitele de credit redus pe baza carduri de credit pentru a ajuta minimiza pierderile daca faci prada scadea la skimming. Cu riscul de a fi schilodit financiar, ar trebui sa fie constienti cu privire la orice si toate activitate in ceea ce carduri de credit.

No comments:

Post a Comment