Agentiilor de colectare în SUA

agentiilor de colectare sunt un tip de afaceri, care urmareste de plata a debitorilor, daca este o persoana fizica, o societate, o afacere sau un birou. Aceste agentii sunt angajati ca agenti de creditori, colectarea platile pentru datoriile fie pentru o taxa sau pentru un procent din suma intreaga datorate. Cu toate acestea, exista agentii numite "cumparatori datoriei", care cumpara deja datoriile la creditorii pentru numai o fractiune din valoarea datoriei întregi. Apoi, ei urmaresc debitorii
Motivul pentru care creditorii trimite lista lor de datorii la agentii de colectare este de a le lua în largul lor de "conturi de încasat" înregistrari, contabilitate suma pe care au reusit sa colecteze de la valoarea datoriei depline ca pierderea lor. Unele tari au legi împotriva acestor agentiilor de colectare. Aceasta este pusa în aplicare pentru a evita practici abuzive. Nerespectarea pot duce la procese si actiunile de reglementare de catre guvern.

Exista diverse tipuri de agentii de colectare a. Acest lucru ar include primele agentii de partid si ai agentiilor terte parti. Primele agentii de partid vizat pe filiala sau departamentul orice companie dat fiind ca are datoria initiala. Totusi, deoarece acestea pot sa fie legate de creditorului initial, aceste agentii nu sunt supuse la asa-numitul Târg datorii Colectia Practices Act. Ritualul uzuala este pentru creditorii sa pastreze conturile rau la aceste agentii prima parte timp de 6 luni si apoi l-au treci la agentiile de terte parti.

agentiilor terte parti, pe de alta parte, ar refera literalmente la ideea unei agentii de colectare, deoarece acestea nu fac parte din afacere originale. De îndata ce creditorul atribuie aceste conturi rau agentiilor tert, acordul este pe baza de urgenta-taxa. Aceasta înseamna ca nu va costa nimic creditorului, dar taxele doar pentru comunicarea cu debitori.

Prin urmare, aceasta poate varia, daca exista un SLA si Service Level Agreement, unde, Agentia poate decola un procent din datoria succes colectate. Aceasta este, de asemenea, numita taxa "potul". Este aceste agentii terte de colectare a partidului care devin supuse FDCPA fie Targul datorii Colectia Actul Practici, care a fost administrata de catre FTC si Comisia Federala pentru Comert.

Acest act limitele de fapt de timp si ore în care o agentie terta parte poate apela debitorilor. De asemenea, se refera la interzicerea practicilor abuzive cum ar fi reprezentarile înselatoare, false si înselatoare precum si amenintarile punerea la dispozitia individuale. Prin urmare, în Regatul Unit, unde nu exista FDCPA, ei au o creditele de consum Act care arata ca toate agentiilor terte parti sunt obligate sa detina o licenta de credit de consum.

Iata câteva dintre agentii cel mai bun de colectare în Statele Unite:

Regency "SRL de credit

Aceasta agentie este situat la 1403 West zecea Locul Suite B-110 Tempe, AZ 85281. Aceasta este o familie gestionate si detinut gestionare încasat. Este, de asemenea, o organizatie colectii care a fost existente pentru mai mult de 47 de ani. Are o totala de 1.500 angajati si sustine reputatia o agentie colectare foarte etice si costul eficiente care poate fi atribuita factori precum traininguri colectarea, filosofia si resurse calculator.

Ele sunt o mândru membru al CCAAA sau comerciala Colectia Asociatia agentiei. Ele pentru a satisface creantele de management, conturile comerciale, recuperarea verifica, conturile hotarârea judecatoreasca si de facturare, fie pe plan international sau local.

ISJ

Aceasta agentie este situata în Rapid City South Dakota. Acestei agentii ia mândria de a fi masurata prin rezultatele pe care le poate furniza. Ei iau în considerare ca de fiecare data fac afaceri, reputatia lor este în joc. Acestea trateze fiecare client ca ar fi fost clientul lor doar. Experienta lor în acest domeniu este deja mai mult de un sfert de secol, care combina etica muncii, cu valori de timp vechi în tehnologia de vârf a timpului prezent. Ei satisface o gama larga de servicii cum ar fi pre-colectare, outsourcing, cererea liber si colectii de periodice.

Johnson, Morgan & White

Aceasta agentie este situata la 6800 Broken Sound Parkway Boca Raton, FL 33,487. Cu educatia continua ca si cerinta de certificare pentru reprezentantii lor în considerare specifice si a agentilor de recuperare a datoriei, vi se garanteaza ca agentii lor sunt echipate cu o cunoastere aprofundata cu privire la starea fluctuante, locale si federale regulamente.

Ei se specializeaza în profiluri fundal, optiuni personalizate corporative recuperarea datoriei, stare-de-arta-cercetare si tehnici în anchetei precum servicii personalizate, servicii raport rating si servicii online cont.

No comments:

Post a Comment