Cand ai nevoie sa Aplica pentru Ipoteca comerciale

Daca va decideti sa cumparati de proprietate pentru afacerea dvs., veti avea nevoie, probabil, un credit ipotecar comercial. Înainte sa o scoata, este esential sa luati în considerare de rambursare maxima ipotecare lunare afacerea ta poate permite. Ar trebui sa ia, de asemenea, în considerare potentialul de crestere a afacerii dvs., ca relocarea prea adesea poate fi costisitoare.

O ipoteca comerciala este o împrumut securizat împotriva bunurilor comerciale. În termeni generali, cele mai multe< creditorii va oferi finantare pâna la 85% din valoarea proprietatii (85% VTL). In unele cazuri, creditorii anumite poate fi capabil de a oferi produse pâna la 100% VTL.

credite ipotecare de acest gen sunt personalizate pentru achizitionarea de orice fel de proprietate comerciale utilizate în scopuri de afaceri, inclusiv magazine, fabrici, birouri si depozite. ipoteci comerciale poate fi de asemenea utilizat pentru preluarea unei afaceri deja existente, achizitionarea o constructie noua, sau cumpararea terenului.

Desi au venit de multe ori cu ratelor dobânzilor mari si variabile mai mult de ipoteci rezidentiale, comerciale, credite ipotecare sunt mai flexibile si pot efectua stimulente suplimentare pentru debitori. Cu ipoteci comerciale, creditorul are o creanta juridice asupra bunurilor pâna la împrumut a fost rambursat integral.

O Ipoteca comerciala este flexibil - ai putea folos it pentru o serie de scopuri si se aplica chiar si cu saraci de credit pentru ipotecare comerciale rau de credit, de la cumparare sediul dvs. pentru eliberarea de capital blocat in proprietatea dumneavoastra pentru utilizari de afaceri. Ai putea drum liber sus fluxului dvs. de numerar, profitând de o vacanta de rambursare initiale de pâna la 24 de luni. Pentru a acoperi împotriva moartea si / sau boli critice, poti scoate capacul optional prin Barclays Financial Planning.

Exista avantaje considerabile de ipotecare comerciale:

O, tu, ar putea sa subînchiria orice spatiu liber pe care le aveti - cu toate acestea, va va fi aproape sigur cere permisiunea de la creditorul dumneavoastra sa faca acest lucru

O rambursarea dvs. ipotecare este posibil sa fie similara unei plati de închiriere pe proprietatea aceleiasi

platilor o dobânzii la un credit ipotecar comercial sunt deductibile

O, tu, nu sunt expusi la orice crestere chirie voinic

O orice câstig din valoarea proprietatii va creste de capital dvs.

Exista, de asemenea Dezavantaje:

o daca tu own sediul e mult mai greu sa se mute afacerea dvs., extragerea te la un acord de inchiriere este mult mai usor decât de vânzare spatii sau în gasirea unui chirias noi pentru a le preia

O spre deosebire de închiriere, veti avea nevoie de a veni cu un depozit substantiala - acest lucru este de bani care poate fi utilizat în scopuri mai importante de afaceri

O orice pierdere din valoarea proprietatii va scadea de capital dvs.

O, daca aveti un credit ipotecar rata variabila, sunteti expusi la cresteri ale ratelor dobânzilor

O detine o proprietate înseamna veti fi responsabil de factori, cum ar fi întretinerea, dispozitive de fixare si accesorii, decoratiuni si securitate

Produse comerciale credit sunt disponibile pentru persoane cu toate tipurile de istorie de credit, inclusiv a celor cu CCJs, arieratele ipotecare, si IVA si de faliment (oferindu-va au fost evacuate). Aceste oamenii pot obtine comerciale ipoteci rau de credit si pentru cei cu neregulate venit de auto-certificare a venit poate fi atins daca nu aveti pâna la conturi în prezent si planuri de afaceri.

taxele comerciala ipotecare si costuri.

Ratele dobânzilor variaza in functie de creditor, istoria dvs. de credit si optiunile de rambursare pe care o alegeti. A ipotecilor de credit de rau, veti obtine dobânda mai mare.

Alte taxe si costuri includ:

Aranjament o sau comisioanelor de procesare

O evaluare taxa

O Rascumparare pedepsei

O juridice si taxele profesionale

Exista anumiti factori care celelalte trebuie sa stiti atunci când aplica pentru ipotecare comerciale:

nivel O minima pentru împrumutul

perioada o de gratie

O personale garantie

Amintiti-va, de obicei, valoarea maxima a creditului este de 80 la suta din valoarea de piata a proprietatii, si este supusa unor controale normale de creditare. Exista unele limitari în pentru anumite industrii. Trebuie sa propriu si ocupa imobilul pe care îl ofera ca garantie.

O taxa juridice asupra proprietatea dumneavoastra va fi necesar.

No comments:

Post a Comment