Financiare Raspândirea de pariuri - ce anume este?

În Marea Britanie, cea mai mare parte din setul oficial de Raspândirea de pariuri Piata este cu instrumentele financiare. Raspândirea cele mai importante companii de pariuri face de cele mai multe lor de afaceri, cu pietele financiare; raspândirea pariuri cu sportive, nu este popular.

Atunci când este vorba de actiuni traditionala în piata de capital sa te duci la broker de stoc de comert si sa obtina citat doua preturi. Daca sunteti de a vinde actiuni veti primi citat mai mic pret din cele d
Aceasta metoda utilizeaza de asemenea aceste doua preturi: oferta si oferta, astfel încât principiul este practic acelasi. Deci, ce comerciantul nu este cumpara cota la pretul de oferta, cea mai mare dintre cele doua citate, daca cred ca va merge în sus sau cumpara la citat mai mici, oferta de pret, daca credeti ca valoarea cota se gând sa mearga în jos.

În pariuri din Regatul Unit sunt plasate "pe punct" sau "pe-penny" brokerul de valori va va întreba cât de mult doriti sa plasati astfel încât, daca pariul £ 100 pe Penny veti primi sau pierde £ 100 pentru fiecare pence ca Regatul Unit fluctueaza Share: daca acesta se încadreaza trei pence veti pierde £ 300 si daca acesta creste trei pence stai sa câstige £ 300 km.

O 100 £ pariul nu-mi pare ca o gramada, dar tineti minte ca stocurile si actiunile pot scadere brusca a preturilor neasteptate si avânta care va pleca cu un profit foarte mare sau o pierdere foarte mari. Deci, daca esti un început incepator oprit în timp ce mici sunteti de învatare din corzi si apoi construi, cu experienta.

Cele mai bune sta activa pâna când reveniti la broker si îi cer sa îl închideti, prin luarea de pret în functie este disponibila. Daca doriti sa limitarea pagubelor în caz de pierdere grava puteti utiliza o pierdere de stop, atunci când cota de ajunge la un anumit pret pariul este automat închisa.

Un avantaj important în raspândirea de pariuri este ca, la momentul în care este liber de pe taxa castigurile de capital, astfel daca credeti ca puteti obtine capul jurul ei raspândirea de pariuri este greu diferite folosind un broker normal si poate fi foarte profitabile, o data ce te în ea te vei intreba, probabil, de ce nu ati fost implicat în ea pentru vârstele.

A rotunji aici sunt unele din punctele baza ale raspândirii pariuri:

Le cumperi de la un capat de raspândire si vinde la contrariul, daca diferentialul a schimbat modul in care anticipate veti câstiga, daca acesta a muta într-o directie nu va asteptati sa stea pentru a face bani.

Dimensiunea pariati determina cât de mult ai primi pe trecerea de la punctul.

Tu nu sunt cumpararea actiunilor, prin urmare, niciodata nu le proprii, sunteti pur si simplu de pariuri pe de raspândire.

Dupa cum puteti paria pe o piata declin se pot face bani din Soars sau prabusirile.

No comments:

Post a Comment