Bancile comerciale Confruntarea în timp real de greu ca tumulturi Economie Mondiala

Având în vedere ca bancile comerciale sunt lupta pentru supravietuire, situatia economica este obtinerea agravat, cu fiecare ora care trece. Cum a fost revelata de stiri India stoc, epuizarea valorile bursiere, valorile de fond, de faliment si preturile dezastruoase de închidere au lasat fara grai pe toti. Puterea lumii, Statele Unite ale Americii a fost lovit în modul similar, sau chiar prost. Pe Wall Street, cel mai mare stoc de piata, asa cum a declarat stiri piata de capital, stiri de pe pia
Conform stirilor Partajati India si stiri stoc schimb, American Express, Citigroup, JP Morgan Chase, icoane american si multe altele sunt supusi o pierdere devastatoare economica, astfel mult încât Apple precum a fost lovit grav de criza dezastruoase. Posibilitatile sunt ca majoritatea bancilor comerciale în curs de pierdere putea fuziona cu cele de la o situatie amenda sau pur si simplu pot cap de pe o cautiune.

Bursa de stiri a declarat ca investitorii, finantatori, brokerii stoc, iar bancherii au nici o idee despre ceea ce se va urma. In India, de asemenea, valori fondul a fost diminueaza pâna în prezent si este greu sa pontificatului daca investesc fond în România merita luate riscul. Pierdere de cantitati masive pâna acum a lasat pe toti într-o stare si fiecare gospodar urmatorul pas trebuie sa fie masoara pentru a scapa de o pierderi uriase si a falimentului. India stiri de piata monetara, cota de stiri India si finantarea de stiri India au reprezentat situatia piata de valori din India sa fie una, astfel încât poate fi abordarea cu usurinta. Investitorii si economistii de experti a comentat aceasta situatie dupa ce o privire la ratele swap crescut care sunt urmatoarele îndeaproape randamentelor obligatiunilor. facilitarea si conditii pline de speranta au, de fapt a ridicat spera precum si curiozitatea fata de ceea ce implica o crestere a cererii pentru licitatii datoriei apropie care vor urma în curând. Aceste licitatii siguranta va ajuta secetei altfel investitorii lovit de a avea un apetit îndeplineste.

Cu toate acestea, moneda stiri India si cota de stiri India au indicat spre o lume situatia sa înrautatit în cazul în care contorul moneda a fluctuat într-o masura ca moneda natiunii cincisprezece euro a scazut de plat pe fata fata de dolar si de yeni. Fara îndoiala, Banca Centrala Europeana va trebui sa reduca ratele dobânzii a se evita orice incidente economice.

Ratele economica schimb valutar nu a fost niciodata într-o stare tulbure în deceniile ultimele zece. Ratele de schimb valutar din India au descris rupee as duce în jos fata de dolarul ca previzibil. The stiri stoc India si cota de stiri India capete în aceeasi directie de aruncare suficienta lumina spre sensex înmuierea jos spre asfintit în fiecare zi urmatoare. Complet în sincronizare cu jos economice alunece la nivel global, stocurile indieni au, de asemenea, scazut jos. Ca bancheri si investitori sa pastreze pornirea si oprirea de convertoare de valuta online, nimic dar spera desfacut veni la îndemâna. Nu un moment dreptul de a investi finantelor personale, este timpul sa stai pe spate si sa respecte drastice tendintele bursa si sa se joace în siguranta, ca instrumente finante personale greu ajuta în astfel de situatii economi.

No comments:

Post a Comment