Ce este Rezerva Federala?

Rezerva Federala a fost creata de catre Congres în 1913 sa functioneze ca banca centrala a natiunii. Federal Reserve a avut patru componente, care sunt în loc chiar astazi. Exista, dupa cum urmeaza:

O consiliul de administratie format din 7 membri. Acestea sunt responsabile de stabilirea politica monetara a natiunii.

o O Federal Open Market Comitetul a (FOMC), alcatuita din 12 membri, care sunt responsabile pentru stabilirea ratei dobânzii care urmeaza sa fie percepute de catre Federal Res
Ø 12 membri regionale bancare amplasate pe întreg teritoriul Statelor Unite.

O Economistii care ofera rapoarte la Congres.

Functia principala a Sistemului Federal Reserve, de asemenea, cunoscut ca Fed, este de a controla inflatia în tara, fara a permite recesiune a seta inch În plus, federalilor efectua, de asemenea, urmatoarele functii:

Ö sa supravegheze sistemul bancar în tara astfel încât consumatorii sunt protejate.

Ei sustin o stabilitate a pietelor financiare si sa încerce sa previna crizele posibile financiar.

Ele sunt o banca centrala pentru toate celelalte banci, în tara, pentru guvernul SUA si pentru bancile straine.

Ca banca a natiunii centrale, Fed împrumuturile în bani la o retea de banci private si acest lucru ajuta sa controla inflatia prin reglementarea economiei. Ei pot face acest lucru, fie prin ridicarea sau coborârea ratelor dobânzilor în functie it asupra climei financiare. Daca ratele dobânzii sunt mici, economia creste rapid si atunci când acest lucru se intampla, inflatia este declansata în tara. Inflatia poate fi controlata prin cresterea ratelor dobânzilor.

Fed are puterea de a afecta vietile noastre ca orice pas le ia afecteaza stocurile noastre, obligatiuni si ratele ipotecare. Indirect, pe baza ratelor dobânzilor, valoarea noastra de start, este determinata si daca inflatia creste sau daca exista semne ale recesiunii, s-ar putea, de asemenea sfârsitul sus achizitie stabilite off de la locul de munca. Aceasta este puterea pe care Rezerva Federala, are peste noi toti.

No comments:

Post a Comment