O imagine de ansamblu bancare

Ce este o banca? O banca este o institutie financiara care accepta depozite monetara si foloseste apoi de capital sa acorde împrumuturi întreprinderilor sau persoanelor fizice. Bancile utiliza acest proces pentru a face un profit de pe urma capitalului atras prin colectarea de depozite, atunci cresterea ratelor dobânzilor pe banii îi da, prin urmare, cresterea cantitatii de returnare o primeste în investitiei sale. Bancile pot fi clasificate mai departe, afirmând ca se vor conecta persoane fizic
Sectorul bancar este un sector foarte reglementat din întreaga lume si în majoritatea tarilor, guvernul are un control general în termeni de sanctiuni sau de linii directoare care bancile trebuie sa adere la. Bancile, în tari europene precum Germania avea loc traditional mize mari în întreprinderile industriale, totusi, în Statele Unite ale Americii este ilegal pentru ca bancile sa aiba un joc într-o alta societate, altele decât cea implicata în domeniul serviciilor financiare. Exista un set de standarde globale de orientari în afara tarilor independente numit Basel II, eliberat de Comisia de supraveghere bancara de la Basel.

Institutiile financiare au fost în existenta de mii de ani cu înregistrarile primul bancilor fiind jurul anului trei mii î.Hr. Este posibil ca aceste "financiare" institutii anterioare inventarea de bani si au fost folosite initial pentru depunerea de culturi, condimente, apoi animale în cele din urma elemente pretioase precum aurul. Aceste structuri au fost mai mult de case probabil religioase sau templele as la momentul respectiv, cladirile au fost foarte bine realizate, constant participat, astfel încât, prin urmare, cel mai sigur loc pentru a stoca orice de valoare.

Cea mai veche banca supravietuit astazi este de la Monte dei Paschi di Siena din Italia, care a fost în existenta din 1472. Cea mai mare banca din lume (2010) este Banca industrial si comercial al Chinei Ltd, care a fost înfiintata în 1984.

Starea de sanatate a sectorului bancar are o legatura directa cu starea economiei cum se poate observa clar cu recesiunea globala lânga întâmpinate de multe tari la sfârsitul anului (circa) 2007 pâna în prezent (2010),. Acest recenta criza financiara a fost atribuita practicilor de creditare nedurabile de catre institutiile financiare si în special Statele Unite ale valorilor mobiliare ipotecare, care a avut riscurile asociate care au fost imposibil de a detecta.

Exista un mare numar de tipuri de roluri de locuri de munca bancare asociate industriei bancare, inclusiv; Ipoteca de Underwriters, stocul de brokeraj, de credit de management. O lista completa a titlurilor de locuri de munca poate fi vazut aici bancare Roluri de locuri de munca.

No comments:

Post a Comment