Cum sa Alegeti un Cont curent

În Marea Britanie, oamenii care sunt deschidere conturile curente sunt rapid crestere în numarul pentru acolo fusese asemenea o crestere pe optiuni. Aceasta înseamna ca conturile curente au deja câteva caracteristici care cater pentru persoane diferite cu nevoi diferite si stiluri de viata diferite.

În gasirea cont curent care va potrivi necesitatilor dvs. si sa îndeplineasca exigentele dumneavoastra, exista factori ca trebuie considerata, si sunt cum urmeaza:

Internet Banking Facilitatea
<

Dupa cum a deponentilor, doriti o banca pe care o puteti depinde orice moment al zilei si poate fi atins prin e-mail sau prin intermediul liniilor de asistenta telefonica lor. Trebuie sa prefera bancilor care face online banking pentru va fi mai usor pentru tine pentru a verifica soldului contului dvs. fara vedere mergi la banca. Cu toate acestea, atunci când doriti sa beneficieze de aceasta facilitate, asigurati-va ca pagina de Internet a bancii este asigurata în special informatii despre cont.

Cîntar Necesar minime si Dobânzi

Majoritatea bancilor aceste zile da interes pentru depunatorilor cont curent, dar ele taxa sanctiunile cei care merg jos echilibrul minimul necesar. Acest gen de cont este tocmai potrivit pentru dumneavoastra daca credeti ca aveti posibilitatea sa gestionati de a avea un echilibru pragul de rentabilitate, sau chiar mai mari. Dar daca credeti nu puteti mentine echilibrul dvs., doar uite pentru tipuri alte de cont care nu are un echilibru minime.

The Overdraft Facilitatea

Facilitatea de descoperit de cont este recomandat persoanelor care, ocazional, "depasire" sau a caror retragere depaseste echilibrul lor actuala. Aceasta este un fel de împrumut ca acopera pâna suma excedentara retrase din banca, dar, desigur, un interes trebuie sa fie platita. titularii cont curent au optiunea sa plateasca suma excedentara si interesul lunare sau în întregime.

Taxele si ratele dobânzii difera de la banca la banca de aceea este frumos pentru a aduna date prima si comparare. În acest fel, va fi capabil de a obtine cea mai buna posibila pentru tine.

Caracteristici

Bancilor ofere pachete lor clientilor, dar pentru o anumita suma. Puteti alege de a plati taxele lunare sau plateasca it fiecare timp faci o tranzactie.

Înainte de a decide sa beneficieze de o caracteristica sau caracteristicile, asigurati-va ca vor putea l utilizati si daca merita banii ca veti fi platitoare. Tu de asemenea au a calcula cât de mult va costa daca alegeti sa plateasca lunar sau pe o per tranzactie baza. Este mai întelept de a alege tariful tranzactie pe daca nu au ca multe tranzactii cu banca în fiecare luna.

Când cautati pentru cont curent ca perfect pentru tine, trebuie sa prevada ca alegeri multe puteti a va asigura ca va ateriza pe mai bun. Exista de asemenea o nevoie pentru tu a privi în caracteristicile, beneficiile, taxele ca va asteptati sa fi livrate tine.

No comments:

Post a Comment