Wachovia Routing - Întelegerea importantei unui numar de rutare

Oricand deschide un cont curent cu Banca Wachovia veti observa ca exista doua numere diferite cu privire la partea de jos a cecului. Primul numar va fi numarul dvs. de cont verificare. Acest numar este unic pentru tine si contul personal. Al doilea numar este apela un numar de rutare si este unic la banca dumneavoastra. Toate conturile a verifica daca acestea sunt pentru uz personal sau pentru uz profesional trebuie sa aiba aceste numere tiparite pe controale, pentru ca acestia sa fie procesate.<

Ce numere sunt utilizate pentru

ramura dvs. de banca Wachovia ar putea avea mii de membri care au conturi de acolo sau poate fi foarte mic si doar câteva sute. Banca numarul rutelor este folosita nu poate fi case de compensare financiara pentru a descifra nu doar sistemul bancar pe care îl utilizati, cum Wachovia, dar si pentru a determina exact care ramurii pe care banca cu.

Fiecare filiala a bancii are propria numar unic de dirijare si în timp ce o mica parte din numarul identifica bancare ca întreg, restul de numarul subliniaza ramura care ati deschis contul cu. Acest lucru este realizat pentru a ajuta la accelerarea sarcina de a controalelor de procesare dumneavoastra; aceste numere sunt imprimate in format special care permite scanere informatice pentru a le citi împreuna cu numarul de cont.

Cum se aplica aceasta mine?

As Wachovia este doar unul dintre sutele de bancile din tara care sunt folosite de milioane de oameni în fiecare zi, numarul de rutare privind controalele la dvs. este la fel de important ca numarul dvs. de cont individual. Acest numar permite caselor de compensare pentru computerizate pentru a procesa sute de controale pe minut. Fara acest numar de lucru ar trebui înca sa fie facut de mana, care ar încetini prelucrare de orice plati ati facut prin cec.

Fiecare dintre cele noua numere în acest numar de dirijare reprezinta o parte diferite de adresa dvs. de banci si tipul de cont aveti. Primele patru cifre ale numarului specifice Statelor Unite, Federal Reserve, centrul de compensare verifica aceasta banca utilizeaza, urmatoarele patru cifre identifica banca dumneavoastra special, si-a noua cifra este folosit pentru a verifica ca verificarea sa fie valabile. Acesta este calculat folosind o formula speciala, care functioneaza cu celelalte opt cifre ale numarului.

Astazi puteti utiliza banca numarul de ruta pe orice cont de verificare Wachovia la plata multe dintre facturile online în loc de vedere mail verificarile. Acest lucru poate economisi timp si de bani precum si garantarea faptului ca proiecte de lege vor fi platite la timp în loc de vedere griji daca sunt sau nu pentru a va trimite prin e-mail va sosi la timp.

No comments:

Post a Comment