Statul datoreaza New Jersey, SUA Sute de milioane Locuitorii În Money nerevendicate

De stat din New Jersey are mai mare densitate a populatiei între 50 de state, în medie 1030 de oameni pe mile patrate cu 90% de persoanele care traiesc într-o zona urbana. Acest lucru ar putea explica de faptul ca impozitele pe bunuri în statul Garden este cel mai mare în tara, de doua ori media nationala. Pe baza unui raport recent newsradio WCBS Cu toate acestea, 200.000 case în Jersey de stat nu par sa stie si pasa ca a vedea cum au reusit sa se aplice pentru 200 milioane dolari în valoare de< reduceri de impozite.

reduceri de impozite, sunt doar unul dintre numeroasele exemple de surse din New Jersey bani nerevendicate si a bunurilor. Abandonat de conturi bancare, stocuri, în numerar si depozite de minerale, nerevendicate de asigurare si beneficiile pensionare, uncashed controale si chiar în conditii de siguranta continutul depozitelor în sistemul bancar toate se încadreaza în New Jersey nerevendicate dreptul de proprietate. Tot felul de obiecte au fost gasite în urma-autografe de figuri istorice cum ar fi generalul George S. Patton si Vest Mae, o bratara de 80.000 dolari Tiffany, un picior de protezare si de oase vechi de animale au fost colectate de la continutul Seif abandonat de locuitorii din New Jersey

Pierde Oamenii tind sa urmari finantelor lor atunci când au schimba adrese sau de locuri de munca, sa se casatoreasca, sau trece-departe. controalelor Mailed sau notificarile pot obtine returnate expeditorilor lor în adresele de expediere nu sunt lasate în urma de catre ar fi beneficiari. În conformitate cu legislatia escheat, abandonate aceste active financiare sunt transformate-over la stat o anumita perioada, dupa care variaza de la tipul contului pentru tip de cont, la starea de stat. Site-ului web al diviziei New Jersey stat din impozitarea spune urmatoarele despre bani nerevendicate si de proprietate:

"Exceptând dispozitiile contrare prevazute în prezentul capitol, toate bunurile, inclusiv orice venituri sau cresterea derivate din acestea, mai putin orice taxe legale, indiferent daca situat în acestui stat sau altui stat, care este detinuta, eliberat, din cauza în cursul normal al activitatii unui titular de nerevendicate si a ramas de catre proprietarul pentru mai mult de trei ani dupa ce a devenit de platit sau de distribuit se presupune abandonate.

La momentul in care un interes este prezumata abandonat temeiul prezentei sectiuni, orice alte drepturi de proprietate acumulate sau care revine proprietarului ca urmare a interesului, si nu anterior presupune abandonat, este, de asemenea presupus abandonate. "

Some 42,000 rezidenti ai Garden State a afirmat recent 88.4 milioane dolari într-un an unica, dar exista înca sute de milioane de dolari sa fie declarate apartinând a peste 1.200.000 de oameni. Fiecare a 1,2 milioane de oameni datorate de cel putin $ 50, dar multe sunt datoreaza mult mai mult. Atlantic City, NJ este acasa la anual de Miss America, dar locuitorii de stat ar trebui sa arate în ceva, de asemenea ca, (daca nu chiar mai mult) beautiful-New Jersey, nerevendicate de bani.

"Libertate si Prosperitate" este mottoul de stat si toata lumea este într-adevar liber sa plece a verifica si de a face o cautare pentru proprietatea nerevendicate si sa se faca un pic mai prospere de achizitie înapoi banii lor pierdut. Ea poate fi la fel de simplu ca întâmpla-line si a face o cautare bani nerevendicate, folosind numele cuiva. Partea înselator, desi face o cautare amanuntit, dupa cum este posibil sa ignore fondurile de pre-escheat si bani revendicate în state diferite.

No comments:

Post a Comment