Finantarea Small Business 101 - pitch dvs. Lift

Traim într-o lume 15-a doua. Moderne de agentii de stiri ne ofera noutati din toata lumea pe bucatele de sunet. Atunci când cautati un creditor si investitor pentru a ajuta la finantarea afacerea dvs. mici ai nevoie de la ambarcatiunile de prima dvs. prezentare, cu acest model de 15 secunde, musca de sunet în minte.

Investitorii si oameni de bani sunt ocupat. Au nevoie de a filtra o saturare a informatiilor în fiecare zi. A face it simplu pe ele si pentru dumneavoastra.

Cu o capsula de con
Veti economisi, de asemenea, timp prin faptul ca nu a programa o prezentare completa a planului de afaceri daca sunteti doar mergi la a lua un nr.

Folositi pitch dvs. lift bine conceput pentru a trece rapid si sa sortati prin intermediul surselor de bani potentiale si pentru a gasi cele care fac o potrivire buna.

Crafting pitch dvs. ...

1. Ce este de natura ideea dvs. de afaceri sau concept? Este de retail, en-gros, un produs, un serviciu?

2. Captura de excitare si potentialul ideea ta. Care sunt elementele cele mai imperioase ideii afacerii dvs.? Fa o lista, apoi prioritate acestora. Folositi prima una sau doua intrari pe lista dumneavoastra în calitate de carne a mesajului.

3. Ce face ideea ta diferite sau unice? E un produs nou? Ai un mod de noi sa-l piata? Are una urmatoarele loiali deja pe mare? Orice giranti celebru?

Utilizati aceste trei pasi simpli de a clarifica ideea ta, apoi construi l într-un teren interesant lift 15 secunde. Asigurati pitch usoara sa-si aminteasca atat pentru tine cat si investitorul.

Practica, burghiu si repeta pâna când puteti sa prezinte, fara gândire. Spune-o tare. Nu decurge si sa aiba un inel frumos? Practica, un membru de familie sau prieten - nu avea sens pentru ei?

Când sunteti gata gasi unii investitori si energie pentru it.

No comments:

Post a Comment