Brits Face "Presiune deosebita 'On cheltuire

Britanicii sunt sub presiuni mai intense financiare, un nou studiu a demonstrat.Ultimul raport financiar Realitatea de Trust Aliantei Centrul de Cercetare a aratat ca bunastarii economice a tarii au scazut cu zece procente dintre trimestrele trei si patru din 2007. În perioada de trei-luni, între lunile iulie si septembrie, indicele a fost de 88.6, înainte sa scada la 79.7 în luna octombrie pâna în decembrie. Scorul a fost indicat a fi una dintre cele mai mici institutia a înregistrat, deoarece
Acordeon la companie, natiunea este dificultati de dezvoltare fiscala în fata a produselor alimentare în crestere si costurile de transport. În plus, a fost invocat ca oamenii în prezent trebuie sa faca fata cu o sarcina mai mare de datorii decât au avut în lunile anterioare. Totusi, în ciuda acestor probleme, cheltuielile de consum este inca la un nivel mai ridicat decât media.

Într-adevar, cifrele ar putea indica ca gospodariile sunt tot lupta sa gestiona cerintele diferitelor pe cheltuieli lor precum credite personale, ipoteci, facturile gospodariilor si stoca si carduri de credit.

Shona Dobbie, seful Alianta Trust Centrul de Cercetare, a declarat: "nostru cel mai recent raport Realitatea financiar evidentiaza modul acuta situatia dificila în care consumatorul a devenit. masura noastra de bine a consumatorilor prezinta o imagine înrautatirea nu doar pentru bugetele gospodariilor casnice, dar pentru avere consumatorilor nete si a economiei, de asemenea. Acesta este prima data de la sfârsitul anului 2004, ca toate aceste elemente care alcatuiesc bunastarii consumatorului au scazut în acelasi timp,. Asistam la presiuni deosebite bugetelor, cu alimente mai mare si de preturile combustibililor, grele si niveluri de datorii si plati ipotecare ".

Dna Dobbie continuat sa pretinda ca britanici poate gasi ca acestea sunt care intra sub presiune financiara mai intensa în luna urmatoare. Ea a aratat spre o reducere a cresterii preturilor locuintelor, în ultimele trei luni fiind trimestru cele mai sarace ", pe piata bursiera, în patru ani", precum si cresterea nivelurilor datoriei, care poate include bani datorate prin credite si carduri de plastic, drept factori care sunt setate pentru a loc constrânge suplimentare cu privire la cheltuielile unei gospodarii.

Alianta sef Trust a declarat ca, dupa adoptarea acestor tulpini asupra bugetelor, cheltuielile de consum este setat sa încetineasca în cursul anului 2008, în ciuda faptului ca "nivelul actual de cheltuieli arata oamenilor nu au fost înca pentru a face bilantul plin de realitatea lor financiare". Ea de asemenea semnalat faptul ca studiul indicate mai multe persoane au cheltuieli fiind dincolo de mijloacele lor în ultimii doi de ani, care a condus la ele se confrunta cu "tot un nivel mai ridicat al datoriei".

Britanici îngrijorat ca perspectiva presiunilor mai financiare va locul capacitatea acestora pentru gestionarea bani în o pozitie intenabile ar putea descoperi ca un împrumut consolidare ofera o solutie la problemele lor. În luarea în acest tip de scazuta rata de împrumut, debitorilor putea atenua tensiunile multiple pe care cheltuielilor lor este în prezent sub.

Acest lucru poate fi deosebit de util pentru oamenii se lupta cu bani, ca urmare a sezonului de Craciun. Un studiu recent MoneyExpert indicat ca circa 2,6 milioane de consumatori sunt cautati pentru a comuta datorii carte de credit dupa ce au petrecut în perioada festiva. Toate acestea, sa sustinut ca britanici 6600000 care sunt setata sa ramâna cu prestatorul lor va confrunta cu o medie a dobânzii de 16.82 procente atasat la îndatorarii lor. "Pentru consumatori asemenea, un împrumut de consolidare ieftine poate dovedi a fi de mare ajutor.

No comments:

Post a Comment