Este opera unui Goldsmith Motiv Pentru Depresie noastra actuala?

Desi chinezii au fost primii care emiterea si utilizarea banilor de hârtie cunoscut sub denumirea de "zbor banii" în 619-907 d.Hr., aceasta a fost imediat preluat de dinastia Song în 1024 ca urmare a fraudei. Ca în jur de acelasi timp, schimbatoare de "bani" a devenit o scena prevalente în medievale Anglia. Ei au devenit atât de predominanta încât acestea sa poata controlul efectiv si sa manipuleze intreaga economie engleza. În timp ce au fost bancherii nu ", deci de a vorbi, ele au fost în gene
Lucrarile aurar curând sa transformat aproape în întregime de practicile de aur stocarea pentru altii. Odata ce au avut acest aur stocate, au inceput sa realizeze faptul ca majoritatea oamenilor au fost foarte multumiti cu nota hârtie, si rareori au venit vreodata înapoi pentru depozit de aur initiala. Aici este locul unde aurarii luat decizia pentru a începe sa împrumute portiuni mici de aur altor oameni care le detineau, în schimbul notele emise mai multe hârtie. Ele, de asemenea, dat seama ca puteau perceapa dobânda de la cei care au venit pentru credite, care le-a facut multi bani. Activitatea de aur curând axat, aproape exclusiv în aceasta maniera.

Acest fapt în sine, nu a fost un mijloc neetice sau ilegal de practici de afaceri. Initial tuturor notelor de hârtie pe care le împrumutate au fost sustinute de aur au înca detinute. Deci, au fost difuzate, în esenta, o datorie de afaceri gratuit, care este ceea ce intregul concept prima pornit ca. Dar, atunci când acestea aur dat seama ca au putut sa continue sa împrumute din note de hârtie, si nimeni ar fi mai întelept acesteia. A fost în acest moment ca bancar si industria monetar a avut o întorsatura în rau niciodata, de recuperare din nou.

Dupa lucrarile de aur a fost schimbat la cel al bancherilor zi moderne, aceasta a fost de obicei acceptat în întreaga lume ca acesta este un mod adecvat în care sa îsi desfasoare activitatea. Este aproape niciodata gândit ca penale de catre persoana medie. A fost la fel cum au fost lucrurile, si cine au fost ei pentru ao cauza. Aceasta este problema majora cu societatea astazi, nimeni la întrebarea la multe lucruri in frica de a fi scos în evidenta si pedepsiti în unele fel de fel.

Oamenii tind sa accepte ideea ca este bine pentru o guvernare pentru a rula în acest fel, si ca înaltimile fiscale si cresteri inflationiste sunt doar o parte din afacere. Pâna poporul al natiunii si a intreaga planeta ridica si dau seama ca au si dreptul de mult ca oricine sa revendice bucata de avere abundente si monies care sunt disponibile pentru ei. Deci, daca chiar vrei sa te uiti înapoi pentru a afla de ce ne trece prin cele mai grave din istoria depresie, atunci nu trebuie sa cautati mai departe, atunci activitatea bijutierilor medieval în Anglia ca locul nasterii lui bancare fractionare.

No comments:

Post a Comment