Bancare în largul Insulelor britanice Virgin

Evitati Taxele excesul de bancari offshore din Insulele Virgine Britanice.

Britanic Virgin Islands consta de 50 de insule, din care doar 16 sunt ocupate. Aceste insule acopera 54 mile patrate de teren care formeaza Leeward Insulele din Caraibe de Est, de est a 62 mile Puerto Rico. Ei învecina Insulele Virgine. Insulele au peste 24,000 locuitori, cu un PIB pe cap de locuitor 38.500 dolari.

Fiind aproape de atât de catre Statele Unite, aceasta natiune utilizarea de dolarul american ca moneda<, si engleza ca limba oficiala. Acest lucru face bancare si de afaceri, care de mult mai usor pentru planificarea pe cineva care investesc acolo.

Un motiv foarte atractiva pentru investind aici sunt onorariile minimale întretinere încredere si impozite scazute corporative. Acesti si alti factori combina într-making it un loc extrem de atractiv pentru investitorii interesati de la deschiderea unui cont bancare offshore. Care poate fi motivul pentru care investesc offshore prevede peste jumatate din veniturile de guverne, si este unul din pilonii "a economiei tarii.

O stare-de-arta-sistemul de telecomunicatii furnizate de Regatul Unit Cabluri si wireless este una dintre cele factor critic în succesul Insulele Virgine ".

O infrastructura modernizata a facut posibila pentru Insulele a restabili de energie electrica în 24 de ore, dupa 3 uragane a trecut peste ei în 1996. Acest lucru sa dovedit a potentialii investitori, capacitatea Insulele "de a recupera rapid la dezastre naturale, cu o minima perturbare a de afaceri.

Turism combinat cu un climat de afaceri foarte favorabil pentru investitorii offshore, suporta cele mai multe ale economiei nationale. Fiind o Teritoriu britanic de peste mari ofera un mediu stabil politica si afaceri, de obicei, asociate cu steagul britanic.

Insulele sunt auto-guvernare, si au ales democratic al Consiliului Legislativ si Executiv. alegerile democratice sunt detinute de cel putin o data la patru ani.

Legea este baza juridica britanic de sistem si engleza dreptului comun. Sistemul judecatoresc este alcatuit dintr-un Curtii Magistraturii, o Înalta Curte si a unei Curti Circuit de Apel din Caraibe de Est Curtii Supreme, în timp ce un apel finale pot fi facute la Consiliul de Coroana în Anglia.

Aceste insule, cu cetatenii lor vorbesc limba engleza si un guvern pro-business, au pus în aplicare legi care sunt prietenos pentru investitori, si au reglementari minime.

Ei au nici impozite pe mosii, avere sau de câstigurile de capital.

În acelasi timp exista o multime de optiuni, atunci când vine vorba de mutarea banii în contul bancar offshore, Insulele Virgine Britanice par a oferi tot ce savvy un investitor ar trebui sa caute.

No comments:

Post a Comment